bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Voráček: Moc jsem si to tady užil. Doufám, že se Praha dočká dalšího zápasu

5. října 2019, 1:26

Jan Šlapáček

Praha - Český útočník Jakub Voráček měl pro pražském utkání NHL důvod k radosti. Flyers podali velmi dobrý výkon a zahájili ročník vítězstvím a ziskem dvou bodů. „Hráli jsme velmi dobře jako tým, semkli jsme se", říká jeden z klíčových hráčů klubu z Pensylvánie.

Po celé utkání panovala v O2 aréně skvělá atmosféra, fanoušci byli slyšet a mírnou fanouškovskou převahu v hledišti měli právě Flyers. „Myslím, že si to všichni užili, hrál se dobrý hokej a atmosféra byla skvělá. Řekl bych, že tu byla i hlučnější atmosféra než normálně bývá na zápasech v Americe." pochválil Voráček české fanoušky. Dále dodal, že i právě kvůli této kulise doufá, že se fanoušci NHL v Praze dočkají znovu třeba hned příští rok.

Na tiskové konferenci prozradil, že nebyl během zápasů vůbec nervózní. „Jakmile byl poprvé vhozen puk na led, tak jsem se soustředil pouze na zápas. Ovace před duelem jsem si užil, jinak to bylo utkání jako každé jiné," řekl o řežbě s Blackhawks. 

Voráček si navíc pochvaloval i to, že se tým během výletu do Evropy pořádně poznal a stmelil. Co k tomu pomohlo? „V úterý jsme si zašli na pivo. Já si myslím, že si to každý z nás užil. Takovéhle věci jsou důležité, já jsem toho velký zastánce. Hráli jsme dneska dobře jako tým, semkli jsme se a dělali všechno pro to, abychom získali dva body," pěl chválu na své spoluhráče.

Ti naopak přiznali, že jejich hnacím motorem bylo právě to, aby si jejich lídr užil ve své rodné zemi vítězné pocity. „Oni vědí, jak já mluvím o České republice, jak mluvím o Praze, naší kultuře. Mnoho kluků tady předtím nikdy nebylo, takže zjistili, jaká je to tady paráda. Určitě mě výhra těší, byl to pro mě asi i poslední zápas v Praze v rámci NHL. Moc jsem si to užil a jsem za to rád. 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.