bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Voráček podepsal s Flyers lukrativní osmiletou smlouvu

31. července 2015, 0:25

Jan Šlapáček

Český útočník Jakub Voráček si svými výkony v minulé sezóně řekl o velmi tučnou smlouvu a tu nyní také podepsal. Kladenský rodák se totiž dohodl s vedením Flyers na prodloužení svého stávajícího kontraktu o dalších osm let, během kterých si vydělá 66 milionů dolarů.

O zájmu Flyers podepsat s Voráčkem dlouholetou smlouvu se vědělo, spíše se jen čekalo, kdy k tomu dojde. Tento moment nastal ve čtvrteční podvečer amerického času, kdy si obě strany plácly. A plácnout si může také Jakub Voráček s agentem Petrem Svobodou, který svému svěřenci vyjednal královské podmínky.

Voráček bude oblékat dres Philadelphie, pokud ho nepotká v budoucnu výměna, dalších devět let. Během nově podepsané osmileté smlouvy si vydělá celkově 66 milionů dolarů, tudíž v průměru za sezónu bude pobírat 8,25 milionů dolarů.

Rázem se tedy Voráček stal nejlépe placeným českým hokejistou v NHL, když na druhé místo sesadil Davida Krejčího z Bostonu. V celé lize bude od sezóny 2016/2017 pobírat větší plat pouze devět hokejistů, když se v tomto žebříčku dělí český hokejista s Ryanem Getzlafem o desáté místo.

Pětadvacetiletý útočník v uplynulé sezóně nastoupil za Flyers ke všem utkáním a připsal si v nich 81 (22+59) bodů. Doufejme, že nová smlouva nezačne českého dříče svazovat a nadále bude patřit k nejlepším hokejistům v NHL.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.