bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Voráček se opřel do novináře: Ani jsem ti nechtěl odpovídat, jsi falešný!

16. ledna 2021, 17:04

Matěj Hodoval

V zámoří vzbudil pozornost český útočník Jakub Voráček. Na pozápasové tiskové konferenci se pustil do jednoho z novinářů a vůbec si nebral servítky. Co se při rozhovoru stalo?

Jakub Voráček je známý tím, že se nebojí své názory sdělit nahlas a s notnou dávkou upřímnosti. Ať už se k různým tématům vyjadřuje nejen na svých profilech na sociálních sítích, ale také v různých médiích.
A nedělá mu problém si nějaký problém vyříkat i naživo, nejen prostřednictvím zpráv, což se naposledy poznal také jeden ze zámořských novinářů.

Jedná se o žurnalistu Mikea Sielskiho z The Philadelphia Inquirer. Ten má s Voráčkem celkem dlouhou historii, nejednou totiž kladenského rodáka dost kritizoval a český forvard na to rozhodně nezapomněl.

Když tedy přišel na řadu Sielskiho dotaz, “Voras“ vybouchl.

„Dva zápasy jsou odehrané, Jakeu. Jaký máš z letošní sezony zatím pocit, vezmeš-li v potaz okolnosti jako přípravu na sezonu upravený rozpis?“ zněla novinářova otázka.

„Nezáleží na tom, co řeknu, Miku. Stejně napíšeš sr*čky,“ začal překvapivě Voráček. Odpověď zaskočila také kolegu Travise Konecnyho, jenž seděl po levici svého zkušeného spoluhráče.

„Je to odlišný pocit. Máme čtyři body z prvních dvou zápasů,“ pokračoval Voráček. Pak se ale zarazil a opět spustil. „Ani jsem nechtěl odpovědět na tvou otázku, protože jsi falešný (Voráček použil termín „weasel,“ který se v angličtině používá pro lháře či podvodníka), že už to ani není vtipné. Další otázku.“

Křídelník s třiadevadesátkou na zádech má zatím ve dvou zápasech aktuálně rozehraného ročníku dvě asistence. Obě nasbíral v posledním utkání proti rivalovi z Pittsburghu.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.