bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Všechno špatně, jedna střela za třetinu. Chicago se trápí, podalo nejhorší výkon v sezoně

25. října 2019, 14:00

Jan Pikous

Osm zápasů, dvě výhry, z toho jedna v prodloužení. Hokejisté Chicaga nevstoupili do nové sezony ideálně a byť měly jejich výkony v posledních zápasech stoupající tendenci, domácí duel s Flyers vrátil příznivce týmu zase zpátky na zem. Svěřenci Jeremyho Collitona prohráli 1:4 a divákům nabídli svůj dosud nejhorší zápas v celé sezoně.

„Až do dneška jsem si myslel, že se zlepšujeme,“ posteskl si hořce kouč Chicaga na pozápasové tiskové konference. „Šli jsme po správné cestě. Možná jdeme pořád, ale... chci, aby tým chápal, co pro úspěch potřebujeme. A čím dříve to pochopíme, tím dříve bude tenhle tým dobrý,“ uvažoval mladý trenér.

Colliton nezpochybňoval hokejovou úroveň svých svěřenců, spíše jejich momentální charakter a nasazení. „Abyste vyhrávali, potřebujete kvalitu. Té my ale máme dost. Potřebujeme se soustředit na to, abychom tvrdě pracovali, v ofenzivě, ale především také v defenzivě. Dneska bylo vidět, jaké nám přepínání hry dělá problém.“

Hrůzná byla především druhá třetina. V té Jestřábi vyprodukovali jednu jedinou střelu na branku, a to přitom tři a půl minuty hráli v početní převaze. S trochou nadsázky to ale zas tak příšerné nebylo – hned dvakrát v historii organizace se totiž stalo, že Chicago během třetiny nevystřelilo ani jednou.

„Všechno je to jen o práci s pukem. Není to zas tak složité. Když si poradíme s pukem, tak je nebudeme pouštět do všech těch brejků a přečíslení jako dnes. A pak může být výsledek jiný,“ tvrdil po utkání brankář Robin Lehner.

„Musíme se všichni zlepšit. To platí samozřejmě i pro mě. Štěstí nám nepůjde naproti, když nebudeme dělat všechno správně. Dneska to byla naprosto zasloužená prohra,“ nehledal výmluvy gólman Blackhawks.

Příležitost udobřit si fanoušky bude mít kolektiv kolem Toewse už v sobotu večer českého času, kdy se Chicago představí na ledě Hurikánů z Caroliny.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.