bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Vylaďte se na NHL Global Series 2019 v Praze + SOUTĚŽ

3. října 2019, 0:00

Redakce eSports.cz

V pátek, 4. října, už potřetí v historii vyjedou na led pražské O2 areny ty největší hvězdy NHL. Síly mezi sebou změří Philadelphia Flyers v čele s Claudem Girouxem a Chicago Blackhawks s kapitánem Jonathanem Toewsem. Chybět nebudou ani české hvězdy. Za Letce nastoupí Jakub Voráček a za Indiány forward David Kämpf.

A protože NHL se v Česku nevidí každý den, není na škodu sladit s touto velkou hokejovou událostí i svůj šatník. Značka '47 Brand si připravila speciální edici NHL Global Series 2019, která obleče každého fanouška hokeje na stadion i doma k televizi.

Hodit se může i kšiltovka, poperte se o ni v soutěži na konci článku.

Vyfikněte se s kolekcí NHL Global Series 2019

NHL Global Series je taková odměna pro věrné evropské fanoušky, kteří i v pozdních nočních hodinách nadšeně sledují zápasy svého oblíbeného týmu. Oslavte tento hokejový svátek v nové kolekci NHL Global Series.

Na své si přijdou nejen skalní fandové Letců nebo Indiánů, ale i milovníci zámořské NHL, kteří si chtějí letošní zápas připomínat. Velkým nadšencům se oblečení z kolekce Global Series může hodit i jako speciální kousek do fanouškovské NHL sbírky.

Fanoušci Philadelphie Flyers, vybírejte z edice kšiltovek, zimních čepic, triček i mikin. V nich fanděte nejen na stadionu, ale v oblíbeném podniku nebo doma u televize.

Fanouškovská výbava je ready i pro příznivce Chicago Blackhawks. Nechybí v ní trička, mikiny ani čepice, ve kterých poženete Indiány za vítězstvím.

SOUTĚŽ: Vyhrajte kšiltovku 47 Brand Global Series 2019

Zkuste své štěstí v soutěži na SportObchod.cz o stylovou kšiltovku 47 Brand Defrost MVP NHL Global Series GS19. Tipněte si, kolik gólů padne v zahajovacím zápase mezi Chicagem a Philadelphií a pak už stačí jen dostat štěstěnu na svou stranu.

Přejít na stránku soutěže

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.