bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Vyrovnáno! Nashville doma nezaváhal a smazal dvouzápasovou ztrátu

6. června 2017, 5:30

Martin Zíta

Znovu od nuly. Se šancemi Nashvillu na vítězství ve Stanley Cupu to vypadalo po dvou zápasech v Pittsburghu vcelku mizerně, nyní je ale situace zcela rozdílná. Predators vyhráli i druhý domácí zápas a na led Penguins se série vrací za nerozhodného stavu 2:2.

Nashville Predators – Pittsburgh Penguins

4:1 (1:1, 2:0, 1:0)

Stav série: 2:2

Branky a nahrávky: 15. Järnkrok (C. Smith, Watson), 24. F. Gaudreau (Ellis, Zolnierczyk), 34. Arvidsson (Fisher, Neal), 57. Forsberg (Ekholm, P. K. Subban) – 16. Crosby (Dumoulin)

Na Pekku Rinneho se valila kritika a nejeden fanoušek jej hnal z branky ven, to se dělo po dvou finálových zápasech, o další dva zápasy později je ale vše jinak, Rinne v noci na úterý pochytal třiadvacet ze čtyřiadvaceti střel Pittsburghu a výrazně dopomohl Nashvillu k vítězství.

Rozhodující trefu zaznamenal útočník Frédérick Gaudreau, který vítěznou trefu obstaral i ve třetím finálovém zápase.

P. Rinne (NSH) – odchytal 60:00 minut, 23 zákroků, úspěšnost 95,8 %
M. Murray (PIT) – odchytal 59:44 minut, 22 zákroků, úspěšnost 88 %

1. Pekka Rinne (NSH)
2. Mike Fisher (NSH)
3. Frédérick Gaudreau (NSH)

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.