bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Vzpruha pro Toronto, po zranění se vrací zadák Muzzin

26. ledna 2020, 19:50

Matěj Hodoval

Toronto se před lednovou přestávkou nenacházelo v optimální formě. Vzpruhou pro Javorové listy však může být návrat obránce Jakea Muzzina, jenž by se v nejbližší době měl vrátit do sestavy.

Letošní sezona Toronta se nese v duchu častých zranění. Kanadský celek v tuto chvíli postrádá útočníka Ilju Michejeva, mimo hru je rovněž obránce Morgan Rielly. Během All-Star Game navíc kolaboroval se zraněným zápěstím i hvězdný Auston Matthews.

Poslední jmenovaný by dle vlastních slov nerad mužstvu chyběl, takže doufá v návrat hned v prvním duelu po Utkání hvězd. „Nemohu přesně ukázat na den, kdy to bude. Doufám ale, že mi pomůže ten týden volna,“ řekl Matthews.

Trenér Sheldon Keefe bude mít k dispozici alespoň dva navrátilce.

Především jméno Jakea Muzzina lahodí uším příznivců Javorových listů. Vousatý bek scházel svému týmu od 27. prosince, kdy ho vyřadilo zranění chodidla.

Odpočinku měl na marodce dostatek, proto se jej vedení rozhodlo během lednové pauzy poslat na farmu k záložnímu celku Marlies, kde odehrál jedno utkání.

Vousatá osmička zatím v letošním ročníku National Hockey League odehrála osmatřicet klání s bilancí tří vstřelených branek a deseti asistencí. V tabulce pravdy je na osmi plusových bodech.

Společně s Muzzinem by měl být trenérům k dispozici také forvard Trevor Moore, jenž pro změnu chyběl prvnímu týmu od 21. prosince.

Posílení přichází Maple Leafs vhod. Parta kolem kapitána Johna Tavarese totiž prohrála hned pět z posledních šesti zápasů. Na druhou divokou kartu ve Východní konferenci v tuto chvíli schází Torontu čtyři body.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.