bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Washington a St. Louis pomýšlí na sedmou výhru, Julien se postaví na lavičku Habs

18. února 2017, 18:25

Martin Zíta

Premiéra jako hrom. Claude Julien se poprvé postaví na lavičku Montrealu Canadiens a Habs čeká Winnipeg Jets. Kromě jeho ostře sledovaného debutu bude zajímavé sledovat Washington a St. Louis, tedy týmy bojující o natažení vítězné série.

19:00 Buffalo Sabres – St. Louis Blues

Druhý vzájemný zápas rozehrají v sobotu podvečer hráči Buffala a St. Louis, ten první v listopadu ovládli Blues. Hráči z Missouri vyhráli posledních šest zápasů a v souboji s Buffalem bude jistě favoritem. Ani Sabres si ale nevedou špatně, mají tři výhry z posledních pěti zápasů.

V brance Buffala bude stát Robin Lehner, na druhé straně se předpokládá Jake Allen.

20:00 Montreal Canadiens – Winnipeg Jets

Habs čeká první zápas pod novopečeným trenérem Claudem Julienem, který tým povede po týdenní pauze. Montreal vstoupí do jeho angažmá se dvěma prohrami v řadě – poslední v Bostonu.Winnipeg z posledních pěti zápasů vyhrál jediný, Jets v prvním vzájemném zápase schytali od Habs sedmigólový příděl.

V brance Winnipegu by měl být Connor Hellebuyck, proti němu by se měl postavit Carey Price.

20:00 Detroit Red Wings – Washington Capitals

Detroit prohrál pět zápasů v řadě a proti Washingtonu, který vyhrál posledních šest zápasů, nečeká Red Wings nic jednoduchého. Caps navíc vyhráli i oba vzájemné zápasy v letošní sezoně. V brance Detroitu by měl začít Petr Mrázek, na druhé straně se očekává start Bradena Holtbyho.

1:00 Chicago Blackhawks – Edmonton Oilers

Chicago vyhrálo posledních pět zápasů a svou poslední výhru si připsalo dvanáctého února právě proti Edmontonu. Oilers vyhráli své poslední dva zápasy a celkem tři z pěti. Ze dvou vzájemných zápasů si letos oba týmy odnesly po jedné výhře – 5:0 a 1:5 z pohledu Oilers.

V brance Chicaga naskočí Corey Crawford, druhé brankoviště by měl strážit Cam Talbot.

1:00 Toronto Maple Leafs – Ottawa Senators

Už čtvrtá bitva o Ontario čeká na hráče Toronta a Ottawy. Více se zatím daří Sens daří (5:4pp, 2:4, 3:2pp z jejich pohledu), kteří také drží tři výhry z posledních pěti zápasů. Toronto je na tom o jedno vítězství horší.

Frederik Andersen by měl naskočit v brance Toronto, na druhé straně pak Craig Anderson.

1:00 New Jersey Devils – New York Islanders

Poprvé v sezoně se střetnou Islanders a Devils, přičemž poslední tři vzájemné zápasy ovládli hráči z New Yorku. Isles vyhráli tři z posledních pěti zápasů, stejně jako New Jersey. Cory Schneider bude stát v brance Devils, proti němu by se měl postavit Thomas Greiss.

2:00 Arizona Coyotes – San Jose Sharks

Už popáté se letos střetnou hráči Arizony a San Jose, předchozí zápasy vycházely překvapivě lépe Coyotes. Arizona San Jose složila hned třikrát a jediná prohra přišla v prodloužení. Coyotes se vcelku daří i v posledních duelech, když vyhráli tři z posledních pěti a jednou remizovali po základní hrací době. San Jose z posledních pěti zápasů prohrálo hned čtyři – třikrát v prodloužení.

Aaron Dell naskočí v brance San Jose, Arizona ještě brankáře nepotvrdila, ale vyvoleným by měl být Mike Smith.

2:00 Dallas Stars – Tampa Bay Lightning

Ben Bishop a Kari Lehtonen by se měli postavit tváří v tvář v souboji Tampy Bay a Dallasu. Domácí Stars prohráli poslední tři zápasy a čtyři z pěti. Tampa naopak vyhrála tři z posledních pěti zápasů a nebodovalo jen jednou. Poslední dva vzájemné zápasy – letos spolu týmy hrají poprvé – ovládl Dallas.

2:00 Minnesota Wild – Nashville Predators

Minnesota vyhrála tři z posledních pěti zápasů a bodovala čtyřikrát, Nashville naopak zvítězil v posledních pěti zápasech jen dvakrát a schytal sedmigólový příděl od Floridy. Oba týmy se letos utkají již počtvrté a dvakrát se radovala Minnesota.

V brance Wild bude Devan Dubnyk, na druhé straně se počítá se startem Pekky Rinneho.

4:00 Vancouver Canucks – Calgary Flames

Canucks z posledních pěti zápasů vyhráli pouze dvakrát a momentálně mají dvouzápasovou sérii porážek. Calgary je na tom o jednu výhru lépe a také vyhrálo tři z posledních pěti vzájemných zápasů. Letos se týmy setkaly čtyřikrát s vyrovnanou sérií.

V brance Calgary by měl stát Brian Elliott, na straně druhé zase Ryan Miller.

4:00 Los Angeles Kings – Florida Panthers

Panteři vyhráli už třetí zápas v řadě a čtvrtý z poslední pěti – během své série navíc konto soupeře zatěžkali sedmnácti přesnými zásahy. LA vyhrálo z posledních pěti zápasů dvakrát a dvakrát taktéž vyšlo střelecky úplně naprázdno. První vzájemný zápas v sezoně ovládli ale právě Kings.

V brance Kings se očekává start Petera Budaje a proti němu by měl stát Roberto Luongo. V noci na sobotu totiž v brance Floridy zářil James Reimer.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.