bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Washington s Winnipegem mohou do trháku. Odpoví jejich soupeři?

3. května 2018, 20:00

Lukáš Podleśny

Dva týmy si v noci mohou vypracovat postupový mečbol. Washington totiž ovládl třetí zápas hraný na ledě Pittsburghu a Winnipeg parádním obratem zmrazil Nashville. Predátoři s Tučňáky tak potřebují vyrovnat stav série.

01:00 Pittsburgh Penguins – Washington Capitals

Po vítězství v prvním utkání zaznamenal domácí Pittsburgh dvě porážky. Nejprve Ovečkinova parta zvítězila na domácím ledě 4:1, předevčírem si pak Capitals s Tučňáky poradili v poměru 4:3. Přitom Pittsburgh šel do poslední třetiny ve vedení a zápas ztratil až v 59. minutě po gólu Alexandra Ovečkina. 

Ve čtvrtém utkání tak Pittsburgh potřebuje zvítězit, neboť trhák 1:3 se neobrací jednoduše. Vyhlížet budou domácí opět návrat Carla Hagelina, který by se domácím určitě hodil. Přeci jenom po tvrdém ataku Wilsona utrpěl Aston-Reese otřes mozku a do tohoto utkání nezasáhne. Právě na zmíněného Toma Wilsona tak domácí budou mít spadeno, tudíž se můžeme dočkat nějaké odvety.

Nejproduktivnější hráči týmů: Jake Guentzel 19 (8+11) – Alexandr Ovečkin 13 (8+5)

Češi a Slováci v sérii: Dominik Simon – Jakub Vrána, Jakub Jeřábek, Michal Kempný

03:30 Winnipeg Jets – Nashville Predators

Stíhačky ovládly první zápas a již v druhém se mohly dostat do dvoubodového náskoku. Nashville však v prodloužení odvrátil nepříjemný stav 0:2 po dvou domácích zápasech. Navíc měli Predátoři skvělý vstup do třetího souboje. Na ledě Winnipegu vedli už 3:0, avšak poté přišel parádní obrat a gólové hody Jets ovládli v poměru 7:4.

Domácí neporazitelnost tak Winnipeg prodloužil na třináct zápasů! Nashville pak v Bell MTS Place prohrál po čtvrté z posledních pěti zápasů, což před čtvrtým zápasem série nepřináší ideální vyhlídky. Zvýšit musí Predátoři především střeleckou produkci. Kromě prvního zápasu byl totiž Nashville v obou následných utkáních přestřílen. Ve druhém a třetím zápase Predátors soupeři dovolili celkem 95 střel na bránu! 

Nejproduktivnější hráči týmů: Mark Scheifele 12 (8+4) – Filip Forsberg 11 (5+6)

Češi a Slováci v sérii: Na soupiskách týmů nefiguruje žádný český či slovenský hokejista.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.