bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Washington se utká o pátou výhru v řadě, v akci 12 týmů

29. ledna 2020, 20:05

Jan Vojkůvka

Zámořská NHL ve středu připravila pro své příznivce celkem šest utkání, ve kterých se představí například lídr celé ligy. Washington bude usilovat o páté vítězství v řadě za sebou. O prodloužení vítězné šňůry se pokusí i Vancouver, který bude hrát o čtvrtou výhru v řadě.

Capitals jsou se ziskem 73 bodů na čele NHL a mají na kontě čtyři výhry v řadě. I bez svého ostrostřelce Alexandra Ovečkina tuto sérii prodloužili v noci na úterý, když vyhráli na ledě Montrealu 4:2. Dalším sokem v jejich pouti za sbíráním výher bude Nashville.

S tím se Washington utkal už na začátku sezony. V říjnovém utkání na ledě Predators vyhráli domácí 6:5, ale tehdy byly síly trochu jinak rozložené. V poslední době se Predátorům příliš nedaří a na postup do play off ztrácí v tuto chvíli hned 6 bodů. 

O čtvrtou výhru v řadě se pokusí Vancouver, který vyjede na led San Jose, jež se v tomto ročníku trápí. Byť v posledním utkání se Sharks podařilo vyhrát, ale to bylo v souboji s dalším utrápeným týmem z Anaheimu.

Jednat se bude už o čtvrtý vzájemný zápas. Vancouveru se povedlo vyhrát dvakrát, z toho jednou na ledu San Jose. 

Naopak ukončit sérii porážek bude zkoušet Los Angeles, které prohrálo čtyřikrát za sebou. Bude to mít ale ohromně těžké. Narazí totiž na Tampu Bay, která je naopak týmem s jednou z nejlepších forem v posledních týdnech. A to i přesto, že poslední duel na ledě Dallasu prohrála v prodloužení. 

V dalších zápasech se představí například právě Dallas, který vyzve na svém ledě Toronto, či Arizona. Tu čeká duel s Anaheimem. 

01:30 Dallas Stars - Toronto Maple Leafs

DAL: bilance 28-17-4 vs TOR: bilance 26-17-7 

01:30 Washington Capitals - Nashville Predators

WSH: bilance 34-11-5 vs NSH: bilance 22-19-7

04:00 Anaheim Ducks - Arizona Coyotes

ANA: bilance 19-25-5 vs ARI: bilance 26-20-5 

04:00 Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning

LAK: bilance 18-27-5 vs TBL: bilance 29-15-5

04:00 Edmonton Oilers - Calgary Flames

EDM: bilance 26-18-5 vs CGY: bilance 26-19-6

04:30 San Jose Sharks - Vancouver Canucks

SJS: bilance 22-25-4 vs VAN: bilance 28-18-4

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.