bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Winnipeg je nejhorší město, ve kterém jsme hráli, provokovali Sharks. Pak prohráli

11. ledna 2018, 14:00

Jakub Prchal

Někteří členové organizace Sharks nejsou příliš nakloněni k hlavnímu městu kanadské provincie Manitoba. Ve videu, jež zveřejnila televizní společnost NBC Sports California, se třech hráčů zeptali, jaké je nejhorší město, ve kterém hráli. Všichni tři se shodli na jednom - Winnipeg.

"Winnipeg je temný a chladný. Navíc internet je trochu diskutabilní," říká obránce Justin Braun. "Internet tam nikdy nefunguje. Nevím, jestli už tam objevili Wi-Fi připojení," vysvětluje.

Český útočník Tomáš Hertl se přidal: "Myslím si, že nejhorší město, ve kterém jsem hrál, je Winnipeg. Vždycky je tam taková zima a tma. Vůbec to tam nemám rád." Ve stejném duchu mluvil i švédský obránce Tim Heed, jenž je ze své rodné země zvyklý na mírné odlišnosti v počasí.

Slova hráčů San Jose v Kanadě vyvolala pozdvižení, ránu však zahojily dva body, které domácí Winnipeg získal o den později právě proti San Jose, když vyhrál poměrem 4:1. Jedinou trefu Sharks zařídil v přesilovce Logan Couture. Samotné video nakonec americká televizní stanice ze svého účtu smazala. 

„Těm třem hráčům bych přál, aby byli vyměněni do Winnipegu a zažili si to, o čem je tady život,“ přeje si jeden z fanoušků. Jiný si zase myslí, že jde o čirou závist: „Je to tak, štve je, že jsme v lize tak krátkou dobu a už máme tým, který vyhrává. Není pravda, že je tady taková zima. Je jasné, že nemůžete mít rádi město, ve kterém prohráváte.“

Z hlediska počasí navíc není Winnipeg nejtemnějším městem, ještě o něco hůře je na tom třeba Calgary. Pokud jde o teploty, Braunovo rodné město Minneapolis je na tom podobně. Průměrné teploty ve Winnipegu se pohybují okolo -12 ° C v zimních měsících, v létě pak až šestadvacet stupňů. V Minneapolis v zimě naměříme průměrně pouze o dva stupně teplejší vzduch, v létě pak dvacet tři stupňů.

Reakce na sociálních sítích nezůstaly bez odezvy:

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.