bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Winnipeg na konci týdne hostí Anaheim, Chicago hraje o třetí výhru

8. prosince 2019, 18:00

Jan Vojkůvka

Neděle nabídne ze zámořské NHL celkem pět zápasů, ze kterých se dva rozehrají ještě před půlnocí středoevropského času. Už od 21 hodin bude k vidění souboj mezi Winnipegem a Anaheimem, Florida od 23 hodin bude hostit San Jose. Po půlnoci se Chicago pokusí vybojovat třetí výhru v řadě v utkání s Arizonou.

Nedělní program zahájí v atraktivní čas pro evropské fanoušky duel mezi Winnipegem a Anaheimem. Ducks, kteří se propadli na předposlední místo Západní konference, budou čelit v dobré formě hrající Jets, kteří vyhráli 7 z posledních 10 zápasů a jen s trochou smůly prohráli zápas na ledě Dallasu, kde se jim podařilo smazat ztrátu 0:2, ale v prodloužení svou převahu nezužitkovali. 

Parta okolo Tomáše Hertla se sice v listopadu herně zvedla, ale poslední týden zase přinesl spíš neúspěchy, které vyústily ve třízápasovou šňůru porážek. Tu se pokusí San Jose ukončit na ledě Floridy, jež se může pyšnit nejen dobrými výsledky v této sezoně, ale také tím, že se jí zatím vyhýbají zranění důležitých členů týmu. I díky tomu jsou aktuálně na sedmém místě Východní konference.

Po půlnoci se odehrají další tři zápasy. Vegas, kteří přišli o sérii čtyř výher v řadě, narazí doma na New York Rangers, kterým se stále nedaří vymanit z nevyrovnaných výsledků, které je sráží až do druhé poloviny Východní konference.

O třetí výhru v řadě usiluje Chicago, jež se snaží znovu zvednout ze spodních patek tabulky. Blackhawks se povedlo vydolovat výhry na ledech Bostonu a New Jersey, kde museli bojovat v prodloužení (proti Devils dokonce v nájezdech), ale dokázali překlopit štěstí na svou stranu. Ani duel s Arizonou ovšem nebude snadný. Coyotes po dvou výhrách sice padli těsně s Pittsburghem, ale stále jsou jedním z nejlépe bránících týmů ligy.

Program uzavře souboj mezi Edmontonem, který vévodí Pacifické divizi, a Buffalem, jež se snaží dostat zpátky do první osmičky na Východě. Bilance Sabres ovšem není v uplynulých týdnech vůbec dobrá, když vyhráli jen 3 z posledních 10 zápasů.

21:00 Winnipeg Jets - Anaheim Ducks

WPG: bilance 17-10-2 vs ANA: bilance 12-13-4

23:00 Florida Panthers - San Jose Sharks

FLA: bilance 14-9-5 vs SJS: bilance 15-14-2

01:00 Vegas Golden Knights - New York Rangers

VGK: bilance 15-11-5 vs NYR: bilance 14-11-3

01:00 Chicago Blackhawks - Arizona Coyotes

CHI: bilance 12-12-5 vs ARI: bilance 17-10-4

02:00 Edmonton Oilers - Buffalo Sabres

EDM: bilance 18-10-3 vs BUF: bilance 13-11-6

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.