bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Za chobotnici do konce života bez hokeje?

12. října 2017, 15:40

Michal Janoštík

Věrný fanoušek Red Wings Nick Horvath propašoval chobotnici do nové Little Caesars Arény s tím, že by se rád zapsal do historie svého klubu. To se mu sice povedlo, ale asi ne úplně tak, jak si představoval. Čelí doživotnímu zákazu vstupu na hokej.

Horvath vše dobře naplánoval a zdálo se, že je vše tak, jak má být. Každý detail byl připraven. Zlomový okamžik přišel však v momentě, kdy chobotnice vyletěla do vzduchu.

Hlavonožec dopadl až na ledovou plochu a fanoušci, kteří tuto zábavu milují, byli k neudržení. Dav se bavil, skandoval. Přesně tak, jak by to mělo být. Ochrance se to ovšem moc nelíbilo, ihned skočila na záda Horvatha a vyvedla jej z arény.

„Diváci byli skvělí,“ řekl Horvath. „Když mě odváděli, lidé na ně bučeli a chtěli, aby mě nechali. Plácali si se mnou, podporovali mě, všem se to moc líbilo.“

Každého to navnadilo, krom zaměstnanců Little Caesars Areny. To nejhorší však mělo teprve přijít. Horvathovi bylo řečeno, že není vítán zpět – nikdy.

„Vedoucí ochranky mi řekli, že jsem skončil,“ řekl smutný fanoušek Detroitu. „Myslím si, že je to nefér. Kdyby mi dali pokutu, pochopím to. Kdyby mi dali zákaz na rok, tak to také nějak přežiju. Ale zákaz do konce života? To nemohou myslet vážně!“

Fanoušci házeli chobotnice na led už 65 let. Tradice začala během play-off v roce 1952, kdy počet ramen hlavonožce symbolizoval potřebný počet výher k zisku Stanley Cupu.

Horvath si hodil chobotnici na led už minulou sezónu. Tehdy ještě v Joe Louis Aréně ale žádný problém nebyl. Fanoušci se loučili s oblíbeným stadionem a i zaměstnanci mu vyjádřili podporu.

Velký fanoušek, který má i několik tetování s tématikou svého celku zažívá těžké časy. Jak celý incident nakonec dopadne?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.