bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Zemětřesení v Buffalu, končí trenér Bylsma i manažer Murray

20. dubna 2017, 16:45

Martin Zíta

Buffalo Sabres je bez hlavního trenéra i generálního manažera. Ve čtvrtek odpoledne středoevropského času oznámil majitel týmu, že Dan Bylsma a Tim Murray se s týmem loučí.

Hlavní trenér Dan Bylsma a generální manažer Tim Murray končí u Buffala Sabres. Stalo se tak jen několik desítek hodin poté, co se na veřejnost dostala informace, či spíše spekulace, že hlavní hvězda týmu Jack Eichel není s lodivodem Bylsmou zrovna dvakrát spokojen a dokud bude na lavičce, nemíní prodloužit smlouvu.

„Zhodnotili jsme si sezonu a také jsme se podívali na budoucnost naší organizace. Rozhodli jsme se, že generální manažer Tim Murray a hlavní trenér Dan Bylsma už u našeho týmu pokračovat nebudou,“ oznámil přes klubový web majitel týmu Terry Pegula.

„Timovi a Danovi bychom chtěl poděkovat za práci, kterou pro náš tým odvedli a přejeme jim jen to nejlepší,“ majitel Pegula taktéž dodal, že vedení týmu okamžitě zahájilo hledání nových mužů na uvolněné pozice.

Murray byl v pozici generálního manažera od roku 2014, Bylsma na lavičce stál po dvě sezony.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.