bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Získá Buffalo šestou výhru v řadě a prohloubí krizi Pittsburghu? Čeká nás devět zápasů

19. listopadu 2018, 20:10

Jan Šlapáček

Dnešní noc bude opravdu nabitá, hraje se hned devět zápasů. Zajímavé bude sledovat například to, jestli dokáže Pittsburgh ukončit své trápení a porazí rozjeté Buffalo, které vyhrálo již pětkrát v řadě!

1:00 Toronto Maple Leafs - Columbus Blue Jackets

Toronto podle očekávání patří k nejlepším týmům ve Východní konferenci a aktuálně se drží na druhém místě s jednobodovou ztrátou na Tampu. Maple Leafs mají i výbornou formu, aktuálně mají na svém kontě tři výhry v řadě.

Blue Jackets navazují na výkony z minulých let a pro někoho jsou možná překvapivě na prvním místě v Metropolitní divizi. Podobně jako Toronto má Columbus tři vyhrané zápasy v řadě, takže nás čeká souboj dvou týmů v parádní formě.

Frederik Andersen - Sergej Bobrovskij

1:00 New York Rangers - Dallas Stars

Rangers jsou v přestavbě, výsledky tomu ale vůbec nenapovídají. Celek z Manhattanu je třetí v Metropolitní divizi a hraje skvělý hokej. Z posledních deseti zápasů nebodovali Rangers pouze dvakrát.

Dallas včera vstřelil šest gólů na ledě Islanders a připsal si jednoznačné vítězství 6:2. Dnes nečeká na Stars nic lehčího, takže budou muset podat znovu skvělý výkon, aby dokázali bodovat a upevnili si postavení v tabulce.

Henrik Lundqvist - Ben Bishop

1:00 Pittsburgh Penguins - Buffalo Sabres

Překvapení. Pittsburgh se aktuálně nachází na samotném dně Východní konference, má tři prohry v řadě a kapitána Sidney Crosbyho na marodce. Penguins se nachází v situaci, kterou nikdo nečekal. Dokáží se nastartovat proti Buffalu?

To naopak po letech zmaru hraje solidní hokej a především pravidelně boduje, i proto jsou Sabres třetí v Atlantické divizi a vypadá to, že letos budou doopravdy bojovat o účast v play-off. Buffalo vyhrálo posledních pět zápasů a rádo by tuhle sérii prodloužilo.

Casey DeSmith - Carter Hutton

1:30 Montreal Canadiens - Washington Capitals

Montreal střídá lepší výkony s těmi horšími, stále se však drží na pozicích, které by zaručovaly v závěru sezóny účast v play-off. Kanadský celek vyhrál dva poslední zápasy, vyhraje i potřetí?

Washington neprožívá ideální vstup do sezóny, po nedávném úspěchu se mírně trápí, nicméně se nejedná o nic hrozného. Na první osmičku týmů chybí Capitals pár bodů, což není nic, co by se nedalo v následujících týdnech dohnat. V minulém duelu Washington porazil Colorado 3:2.

Carey Price - Pheonix Copley

1:30 Ottawa Senators - Florida Panthers

Ottawa byla pasována na pozici nejhoršího týmu v NHL, zatím tomu tak není. Senators jsou v konferenci na desátém místě a nemají ročník špatně rozehraný. Nyní mají Senators dvě výhry v řadě.

Florida zaspala vstup do sezóny, v posledních dvou týdnech ale dokázala ztrátu pomalu dohnat. Nicméně minulé dva zápasy prohrála a ráda by se vrátila na vítěznou šňůru. Zajímavé bude sledovat i to, jak bude v Ottawě přivítán Mike Hoffman.

Craig Anderson - James Reimer

2:00 St. Louis Blues - Los Angeles Kings

Dvě největší zklamání dosavadního průběhu sezóny. V St. Louis se utkají dva nejhorší týmy celé soutěže a budou se pokoušet o to, aby se dokázaly nastartovat. 

St. Louis má na svém kontě sedmnáct bodů, Los Angeles dokonce pouze třináct. Dokáže se jeden z týmů dnešním vítězstvím nastartovat k lepším výkonům? To ukáže až čas.

Jake Allen - Cal Petersen

2:00 Nashville Predators - Tampa Bay Lightning

V Nashvillu se naopak střetnou dva nejlepší týmy v NHL. Nejlepší útok soutěže prověří druhou nejlepší obranu.

Nashville bude ve svém stánku chtít zastavit střelecky nezastavitelnou Tampu, která vstřelí v průměru čtyři góly na zápas. Kdo se osamostatní na čele NHL?

Pekka Rinne - Louis Domingue

3:00 Calgary Flames - Vegas Golden Knights

Calgary v letošním ročníku potvrzuje, že kvality v kádru jednoduše má. V Pacifické divizi se Flames nachází na druhém místě a na první San Jose ztrácí dva body.

Vegas nezačalo ročník ideálně, v posledních týdnech jdou výkony finalisty z minulé sezóny nahoru. Golden Knights pomalu ukrajují ztrátu a pokud v tom budou pokračovat, brzy se dostanou na příčky, které zaručují účast v play-off.

David Rittich - Marc-André Fleury

4:00 Vancouver Canucks - Winnipeg Jets

Tipoval by někdo před sezónou, že se bude Vancouver držet po dvaadvaceti zápasech držet na třetím místě Pacifické divize? Nejspíše ne. Výkony Canucks ale jsou skvělé, zejména mladík Elias Pettersson vyniká.

Winnipeg naopak trochu herně ztrácí, i tak mu ale v Centrální divize patří třetí příčka. Výkony Jets ale můžou jít ještě hodně nahoru a času na zlepšení je dost.

Jacob Markström - Connor Hellebuyck

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.