bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Otevření trhu s volnými hráči!

1. července 2016, 17:10

Jan Šlapáček

Na tento den se každoročně upíná velká pozornost. V 18:00 se totiž otevře trh s volnými hráči a nás čekají zajímavé chvíle, protože spousta klubů bude posilovat a tvořit kádr na příští ročník. A nezapomínejme ani na možné výměny, které mohou dnešní den ještě více okořenit. Vše podstatné najdete v tomto článku!

23:00 - Tímto náš přenos končí.

22:41 - Tryskáči přivádí posilu do obranných řad. Brian Strait má za sebou tři sezony v prvním týmu Islanders a nyní vyfasoval jednocestnou smlouvu na 600 tisíc dolarů od Winnipegu.

22:37 - Manažer Ken Holland sehnal Detroitu další posilu! Z Blues přichází zkušený útočník Steve Ott, který podepsal roční kontrakt.

22:33 - Mladý generální manažer Chayka se nadále činí. Nyní se Kojotům upsal Ryan White, který naposledy působil ve Philadelphii. Podepsal roční smlouvu na jeden milion dolarů.

22:31 - Avalanche se stále nemohou dohodnout na smlouvě s Tysonem Barriem a spíše než na jeho výměnu to vypadá, že dojde na arbitrážní řízení.

22:20 - Colorado je dnes celkem aktivní. Nyní vyjednalo tříletý nováčkovský kontrakt se svým prospektem A. J. Greerem, jehož draftovalo v roce 2015 ve druhém kole.

Kdy najde Jiří Hudler nové angažmá?

O Radima Vrbatu se podle všeho zajímá pět týmů!

21:57 - Brankář Justin Peters po dvou letech opouští Washington. Novou smlouvu mu totiž nabídli Kojoti z Arizony.

21:46 - Detroit neuspěl se snahou získat Matta Martina a tak se zaměřil na Thomase Vaneka, s nímž uzavřel jednoletou dohodu. Vanek si v příští sezóně vydělá 2,6 milionů dolarů.

21:38 - První úlovek ohlásilo Toronto! To do svého týmu přivedlo Matta Martina, který podepsal za 10 milionů dolarů na čtyři roky.

21:31 - Dánský bek Philip Larsen, který působil poslední dva rok v KHL, podepsal roční smlouvu s Vancouverem. Vydělat by si měl 1,025 milionu.

21:29 - Zatím jsme se nedočkali podpisu žádného českého hráče. Úplně stranou zájmu se zdá být Jiří Hudler, o kterého by mohlo mít zájem Colorado, jež po odchodu Boedkera potřebuje forvarda do prvních dvou útoků.

21:10 - Dvaatřicetiletý útočník Patrick Eaves nadále zůstává v Dallasu. Rodák z Calgary prodloužil se Stars smlouvu o jeden rok, údajně by si měl přijít na jeden milion dolarů.

20:57 - Talentovaný ruský obránce Michail Sergačjov, jehož draftoval Montreal letos z devátého místa, podepsal s klubem tříletou nováčkovskou smlouvu.

Anaheim a Toronto stále mlčí 

20:46 - Ruský obránce Fjodor Ťjutin, jehož letos Columbusu vyplatil ze smlouvy, již má nový tým! Podepsal roční smlouvu s Coloradem Avalanche.

20:39 - Colorado má další posilu. Laviny se budou moci od příští sezóny spolehnout na služby Joea Colborna, který podepsal na dva roky.

20:37 - Steve Yzerman hlásí další úspěch! Tentokrát se dohodl na prodloužení smlouvy s brankáře Andrejem Vasilevským, jenž podepsal tříletý kontrakt. Během něj si vydělá 10,5 milionů dolarů.

20:34 - Definitivně je potvrzen podpis obránce Patricka Wierciocha s Coloradem. Bývalý obránce Senátorů by si měl za jeden rok přijít na 800 tisíc.

20:20 - Útočník Lee Stempniak po odchodu z New Jersey do Bostonu opět mění angažmá. Podepsal dvouletou smlouvu na 2,5 milionů ročně v Carolině!

20:13 - Dres Montrealu bude v nadcházející sezoně oblékat bývalý obránce Colorada a člen americké reprezentace z MS v Praze. Zach Redmond podepsal smlouvu na dva roky.

Stále je k dispozici spousta zajímavých jmen!

Druhá hodina byla podle očekávání klidnější

20:02 - Posilou Rangers se stal rakouský hokejista Michael Grabner, který podepsal na dva roky. Ročně si vydělá 1,6 milionu.

20:01 - Útočník Beau Bennett, jehož Ďáblové během draftu získali výměnou za třetí kolo draftu z Pittsburghu, se s New Jersey domluvil na nové roční smlouvě za 725 tisíc dolarů.

20:00 - Obránce Kris Russell je podle posledních zpráv v hledáčku Toronta, Vancouveru a nově i Montrealu. Canadiens jsou v posledních minutách hodně aktivní.

19:58 - Po podpisu Radulova by mohl být v hledáčku Montrealu Nail Jakupov. Pokud by Habs mohli postrádat obránce, transakce by se mohla uskutečnit.

19:48 - Dan Hamhuis je novou posilou Dallasu. Zkušený obránce podepsal smlouvu na dva roky a ročně si vydělá 3,75 milionů dolarů.

19:47 - A už je to definitivně definitivní! Alexandr Radulov podepsal roční smlouvu s Montreal Canadiens.

19:40 - Kanadský forvard Devante Smith-Pelly zůstává v New Jersey. S Ďábly se domluvil na dvouletém kontraktu. Ročně si přijde na 1,3 milionu.

19:37 - Detroit podle všeho vypadl ze hry o podepsání Alexandra Radulova. Ruský útočník má doopravdy namířeno do Montrealu.

19:28 - Švédský obránce Victor Hedman se dočkal od Tampy nového kontraktu. Hedman podepsal osmiletou smlouvu a ročně by si měl vydělat téměř osm milionů dolarů!

19:19 - Dallas je podle zámořských novinářů blízko podepsání smlouvy s Hamhuisem.

19:18 - Švédský útočník Viktor Stålberg po angažmá v Rangers našel nový klub! Na rok se upsal Hurikánům z Caroliny.

19:18 - Po Milanu Lucicovi se fanoušci Oilers dočkali další posily. Brankoviště Edmontonu vyztuží Švéd Jonas Gustavsson, který podepsal roční kontrakt. Zřejmě je pro něj připravené místo náhradníka Cama Talbota.

19:08 - Generální manažer St. Louis potvrdil, že klub počítá s návratem Vladimíra Sobotky. Český útočník však musí v Rusku rozvázat svojí smlouvu.

19:06 - Útočník Dale Weise již našel nové angažmá, na čtyři roky se za necelých deset milionů dolarů celkově upsal Letcům z Philadelphie!

Kluby za první hodinu utratily 336 milionů dolarů!

19:01 - Obránce Ian Cole se stává novou posilou Buffala! Čerstvý vítěz Stanleyova poháru podepsal se Šavlemi čtyřletou smlouvu s celkovým výdělkem 16 milionů dolarů.

18:59 - Situace se v zámoří poměrně zklidnila, i nadále je však k dispozici spousta kvalitních hráčů.

18:57 - Novou posilou San Jose Sharks se stává obránce David Schlemko! Ten v New Jersey podával dobré výkony, na smlouvě se ale nedohodl. Žraloci mu čtyři roky budou ročně platit 2,1 milionů dolarů

18:50 - Dres New Jersey bude v příští sezóně oblékat také Vernon Fiddler, který si vyjednal jednoletý kontrakt za 1,25 milionu.

18:46 - Tříletý kontrakt na 10 milionů dolarů celkově podepsal s Kojoty Jamie McGinn! Kanadský útočník dohrával sezonu v dresu Anaheimu.

Rychlý přehled dnešních podpisů:

18:38 - Místo po odchodu Adama Larssona zaplní v New Jersey již bývalý obránce Penguins - Ben Lovejoy. Ten podepsal s Devils tříletou dohodu.

18:36 - Po Brianu Elliottovi získalo Calgary dalšího brankáře! Z Buffala přichází Chad Johnson, podepsal roční smlouvu.

18:34 - Útočné řady Islanders posílí kromě Ladda také Jason Chimera, který podepsal na dva roky s ročním platem 2,25 milionů dolarů.

18:32 - Pittsburgh si pojistil služby generálního manažera Jim Rutherforda a podepsal s ním smlouvu na další tři roky.

18:30 - Briana Elliotta v St. Louis nahradí Carter Hutton! Ten doposud působil jako dvojka za Pekkou Rinnem v Nashvillu, nyní by měl krýt záda Allenovi v Blues.  

18:25 - Eric Staal se po neúspěšném angažmá v Rangers upsal Minnesotě Wild! Vysloužil si tříletou smlouvu na tři a půl milionů ročně.

18:22 - Posilu hlásí také Calgary! Do kanadské metropole míří Troy Brouwer, jenž podepsal na čtyři roky s ročním příjmem 4,5 milionů dolarů.

18:21 - Výbornou posilu získalo také Buffalo! To se dohodlo na spolupráci s Kylem Okposem, který podepsal na sedm let a ročně si přijde na 6 milionů dolarů.

18:20 - Smlouva Davida Backese má nakonec úplně jiné rozměry! Americký hokejista podepsal s Bruins pětiletý kontrakt a vydělá si 30 milionů dolarů.

18:18 - Zkušený obránce Brian Campbell vyztuží podle očekávání obranou linii Blackhawks. S Chicagem se dohodl na jednoročním kontraktu.

18:17 - Doplnění - Loui Eriksson si ve Vancouveru přijde na šest milionů dolarů ročně.

18:16 - Do Bostonu míří také David Backes, který podepsal smlouvu na jeden rok.

18:15 - Brankář Anton Chudobin skutečně zamíří zpátky do Bostonu. S Bruins podepsal dvouroční kontrakt ve výši 2,4 milionů dolarů.

18:13 - Detroit ulovil na trhu velkou rybu! Podepsal totiž nyní již bývalého útočníka Islanders Franse Nielsena. Jedná se o šestiletou smlouvu na 5,25 milionů ročně.

18:11 - Milan Lucic v Edmontonu podepsal na sedm let a vydělá si slušných 42 milionů dolarů.

18:10 - Podle experta TSN Boba McKenzieho je brankář Anton Chudobin na cestě zpět do Bostonu, kde už dříve působil.

18:08 - David Perron se upsal svému bývalému klubu. Se St. Louis uzavřel dvouletý kontrakt, během kterého si vydělá téměř 8 milionů dolarů.

18:06 - Z Milana Lucice je doopravdy Olejář. Informace o smlouvě přineseme později.

18:05 - Jamer Reimer se doopravdy dočkal pětileté smlouvy. Tu podepsal s Floridou! Průměrně by si měl za rok vydělat 3,4 milionů dolarů.

18:03 - Máme tu hned dva velké podpisy! Andrew Ladd podepsal s Islanders sedmiletou smlouvu ve výši 38,5 milionů dolarů a Loui Eriksson se domluvil na spolupráci s Vancouverem, kde podepsal na šest let.

18:01 - Pierre-Luc Dubois se domluvil s Columbusem na podepsání nováčkovského kontraktu.

18:00 - Kluby od této chvíle mohou podepisovat volné hráče! Jste připraveni?

17:55 - Dánský útočník Frans Nielsen by měl být hlavním cílem manažera Kena Hollanda, který svůj tým posílit. Podle všeho není nereálná i výměna, kterou by získal Detroit nového obránce.

17:52 - Brankář James Reimer by si přál angažmá ve Východní konferenci. K tomu podle všeho požaduje smlouvu na pět let. Dostane ji?

17:47 - Velký zájem bude na trhu také o útočníka Jasona Chimeru, kterého údajně uhání až sedmnáct týmů. Chimera tedy nebude mít o nabídky nouzi.

Buďte u toho s námi!

17:43 - St. Louis podle všeho přijde o svého kapitána. David Backes odmítl i poslední nabídku na prodloužení smlouvy a hodlá vyzkoušet trh s volnými hráči. Mezi zájemci o služby amerického útočníka jsou Boston a Detroit.

Největší jména na letošním trhu volných hráčů

17:40 - Velký zájem bude na trhu o obránce Dana Hamhuise. Zkušený obránce je v hledáčku několika týmů. Nejvíce se mluví o Dallasu a Los Angeles.

17:36 - Nové smlouvy se od Pittsburghu dočkal útočník Tom Sestito, který podepsal jednoletou dvoucestnou smlouvu.

17:33 - O osudu Milana Lucice se zdá být jasno. Největší hvězda letošního UFA trhu do Montrealu nepůjde a jeho podpis s Edmontonem očekává zveřejnění bezprostředně po otevření trhu. Mělo by jít o sedmiletý kontrakt na 49 milionů dolarů.

17:26 - Obránce Patrick Wiercoich se domlouvá na smlouvě s Coloradem. Dojdou obě strany k dohodě?

17:15 - Zrodí se výměna mezi Canadiens a Oilers? V jednání by měli být Nail Jakupov a Alexej Jemelin.

17:12 - St. Louis má údajně zájem rozšířit své řady o svého bývalého hráče Davida Perrona. V souvislosti s Calgary se naopak čím dál více mluví o Troyi Brouwerovi.

Darren Dreger to vidí následovně:

17:07 - Obránce Brian Campbell je údajně blízko návratu do Chicaga. Zřejmě dostane roční smlouvu s platem okolo dvou milionů dolarů.

17:04 - Ken Holland se během dnešního dne již dohodl na prodloužení spolupráce s Darrenem Helmem i Alexejem Marčenkem. Manažer Detroit má v plánu být dnes velmi aktivní.

17:02 - Alexandr Radulov se podle všeho domluvil na smlouvě s Montrealem a měl by se vrátit do NHL. Smlouva zatím nebyla oficiálně potvrzená.

17:00 - Přesně jedna hodina zbývá k oficiálnímu zahájení trhu s volnými hráči! Týmy od té doby začnou oznamovat nové posily, či případně prodloužení smluv se stávajícími hráči.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.