bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Zpěvák Bieber se modlil za vítězství Toronta. Dneska ne, vzkázal mu Pastrňák

25. dubna 2019, 9:55

Ondřej Mach

Vyřazovací boje o Stanleyův pohár doprovází četné hecování, ať už mezi hráči nebo fanoušky. K jednomu takovému došlo po sedmém zápase mezi Bostonem a Torontem. Český hokejista David Pastrňák si po utkání rýpl do zpěváka Justina Biebera, který před rozhodujícím duelem na svém instagramovém účtu podpořil kanadský celek.

Idol dívčích srdcí se na sedmý zápas vyrovnané série přišel podívat v doprovodu svojí manželky Hailey. Popová superstar mohla vidět první postup Leafs v play off od roku 2004. Místo toho byla svědkem vysoké porážky 1:5.

Bieber celkem třikrát v sérii přidal na svůj Instagram obrázek loga kanadského klubu. Před úterním utkáním k příspěvku připojil následující text: „Milý pane, prosím dohlédni na Austona Matthewse, Mitche Marnera a celé Toronto Maple Leafs v sedmém zápase proti Boston Bruins.“

Jeho přání však nebylo vyslyšeno, Toronto do druhého kola neprošlo. Medvědi si v prvním dějství vybudovali dvoubrankový náskok, který ve druhé periodě snížil Tavares. Tři zásahy v poslední dvacetiminutovce, z toho dva do prázdné branky, ale rozhodly o výhře domácího Bostonu.

Chvíli po zápase tak Bieberovi na svém twitterovém účtu odpověděl český útočník David Pastrňák. „Dnes ne, Justine,“ napsal Pastrňák, který v utkání sice nebodoval, v sérii ale v sedmi duelech zapsal šest bodů za dvě branky a čtyři asistence. K příspěvku ještě připojil hashtag #BostonStrong.

Evidentně dobře naladěn byl po důležitém vítězství i kapitán Bostonu Zdeno Chára. Urostlý obránce se na Instagramu pochlubil videem, ve kterém společně s Bradem Marchandem slaví postup. Navíc připojil vzkaz pro fanoušky: „Díky, že jste dnes předvedli to nejlepší.“

Boston ve druhém kole narazí na Columbus, který přejel favorizovanou Tampu 4:0 na zápasy. První zápas startuje už v pátek, v 1:00 SEČ.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.