bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

„Ano“ při úplňku. P.K. Subban se zasnoubil s Vonnovou

25. srpna 2019, 16:00

Jan Vojkůvka

Třetí nejlépe placený obránce NHL P.K. Subban a bývalá sjezdařská superhvězda Lindsey Vonnová oznámili své zasnoubení. Pro magazín Vogue se svěřili s nečekanou žádostí o ruku, při níž americká lyžařka neváhala a řekla svému vyvolenému „ano“.

Hvězdní sportovci se poprvé setkali před dvěma lety na sportovní akci pod hlavičkou Nickelodeonu, což je americká kabelová televizní stanice, jež je zaměřena převážně na dětské publikum. Od roku 2018 spolu pár začal oficiálně randit.

„Lindsey je to nejlepší, co mě v životě potkalo,“ svěřil se Subban pro magazín Vogue. „V životě jsou lidé, kteří si zaslouží být s dobrými lidmi. Mít osobu, která se o ně stará a kouzlí jim úsměv na tváři, a ona si zaslouží být s někým, kdo ji miluje víc než cokoliv na světě, jako já,“ zmínil Subban těžká období, jakými si Američanka ve svém životě prochází.

Jak čtyřiatřicetiletá Vonnová uvedla ve své knize „Strong Is The New Beautiful“, za sebou má skutečně těžké životní zkoušky. Ať už se jedná o veřejně známá častá zranění, jež superhvězda lyžařských svahů prodělala, nebo o psychické problémy, které se objevily už v roce 2008 a prohloubily při rozvodu s Thomasem Vonnem.

Na jedné straně se stala jednou z nejlepších lyžařek historie a kariéru ukončila letos v únoru jako vítězka 82 závodů Světového poháru, na straně druhé však i zlomenou ženou, které pomáhal v osobním životě i vztah s legendárním golfistou Tigerem Woodsem. Depresí se ovšem nezbavila, stejně jako antidepresiv, jež ji rovněž provází životem.

A tak vztah s věčně se usmívajícím P.K. Subbanem může být oním pravým lékem, který sympatická Vonnová potřebuje.

Subban přiznal, že zasnoubení byla tak trochu spontánní akce. Vybral pro svou partnerku zelený smaragd, který ji poté během úplňku doma věnoval. „Nikdy jsme o tom nemluvili, ani se nedívali na prstýnky,“ podotkla.

Se svatbou ovšem pár nijak nepospíchá. Subbana čeká po přestupu do New Jersey (už druhý přestup v rámci aktuálního osmiletého kontraktu) důležitá sezona. To si uvědomuje i Vonnová. „Nechci ho nijak stresovat, čeká ho velká sezona. Bude záležet na jeho herním plánu, než si najdeme čas začít plánovat,“ dodala.

Třicetiletý Subban v minulé sezoně prožil výrazný propad v produktivitě. Za Nashville nastoupil k 63 zápasům, ve kterých vsítil 9 branek a přidal 22 asistencí. V New Jersey se pokusí navázat na své nejlepší sezony 2014/15 a 2017/18, kdy se dostal na 60, respektive 59, kanadských bodů.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.