bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Blues zkoumají trh. Nabídnout údajně chtějí Dunna

27. ledna 2021, 16:49

Jan Vojkůvka

Čtyřiadvacetiletý obránce Vince Dunn je podle posledních informací k mání. Jeho zaměstnavatelé ze St. Louis Blues podle několika zdrojů zkoumají možnosti, jak bývalou volbu z druhého kola draftu vyměnit za slušnou protihodnotu.

Spekulace ohledně možné výměny Dunna ze St. Louis se objevilo hned u několika zdrojů. „Bylo mi řečeno, že Blues se angažují v rozhovorech s několika týmy ohledně Vince Dunna,“ uvedl Frank Seravalli z TSN v pořadu Insider Trading.

Podobně hovořil i Elliotte Friedman ze Sportsnetu. Ten podotkl, že o Dunna se týmy zajímaly už během přestávky mezi sezonami. A protihodnota by mohla být za něj zajímavá.

Dunn se v posledních třech sezonách stal pevnou součástí kádru St. Louis a podílel se i na zisku Stanley Cupu v roce 2019. Před aktuální sezonou se ovšem jednání o prodloužení kontraktu s tímto chráněným volným hráčem nepříjemně protáhlo až do konce prosince a trenér Craig Berube není s jeho výkony příliš spokojený.

Dunna dokonce posadil v posledním klání proti Vegas pouze na tribunu a reagoval tím nejspíš na trápení svého svěřence z nedělního duelu proti Los Angeles. Dunn udělal v první třetině školáckou chybu proti Carlu Grundstromovi, který přes něj přešel a vsítil gól na 2:1. Za to schytal obránce Blues po utkání tvrdou kritiku.

„Musí hrát lépe. Nemůže odchodit souboj jeden na jednoho. Budeme o tom hovořit interně,“ podotkl Berube. Dunn, který v prosinci podepsal jednoletý kontrakt v hodnotě 1,875 milionu dolarů, skončil na tribuně, na což není vůbec zvyklý. A zdá se, že u toho by nemuselo zůstat.

Byť v defenzivě občas mívá problémy, patří k mladým a respektovaným obráncům, kteří mají svůj přínos nejen co se týče defenzivy, ale také ofenzivy. Obzvláště pak v přesilových hrách, v nichž nastřílel během minulé sezony hned čtyři góly.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.