bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Boj o Višňovského. Usiluje o něj Slovan, do hry se vrací Islanders

11. srpna 2015, 17:00

Adam Bagar

Zdá se, že o novém působišti slovenského obránce Lubomíra Višňovského může být už brzy mnohem jasněji. O služby hokejisty se zkušenostmi z NHL se totiž zajímá Slovan Bratislava a podle slovenských médií, konkrétně portálu sport.sk, je dohoda obou stran na spadnutí. To však stříbrný medailista z MS 2000 popírá. "Žádnou smlouvu v brzké době nepodepíšu. Nepopírám však, že je to jedna z možností," hlásí pro cas.sk Višňovský, kterému se znovu ozvali také zástupci New York Islanders.

Právě barvy zámořského klubu oblékal Višňovský v předchozích třech sezonách, ovšem před začátkem nadcházejícího ročníku nenašel společnou řeč s generálním manažerem Garthem Snowem. V tu chvíli měl v hlavě návrat do Evropy. Případně některý jiný klub z nejlepší ligy světa. Ale nakonec může být všechno jinak a zkušený veterán setrvá v New York Islanders.

"Zase se mi ozvali, v průběhu tohoto týdne spolu ještě budeme mluvit," prozrazuje zadák, který v NHL sehrál už 911 zápasů. Kromě toho ale o osmatřicetiletého zkušeného hráče usilují také zástupci Slovanu Bratislava, s nimiž se dokonce sešel. "Můžu potvrdit, že má Slovan zájem, ale na ničem konkrétním jsme se nedohodli," přiznává pro cas.sk ostřílený bek Višňovský.

Zájem o něj potvrzuje také marketingový ředitel bratislavského Slovanu Milan Vajda. "Už během pondělí proběhlo osobní setkání obou stran. Probíraly se podmínky spolupráce v příští sezoně. Jestli nakonec dospějeme k dohodě, bude známé už v nejbližších dnech," hlásí pro sport.sk. "Do té doby Višňovský není naším hráčem a nemůže zde ani trénovat," doplňuje Vajda.

Osmatřicetiletý obránce se střetl rovněž s hlavním koučem Milošem Říhou, jenž nedávno prohlásil, že jeden zkušený bek by se mu v kádru slovenského účastníka ruské KHL ještě hodil. "Byli jsme spolu na kávě, ale zatím jsme v první fázi jednání. Povídali jsme si a dali čas na rozmyšlenou. Ale říkal jsem mu, že by musel hrát napravo. Neměl s tím problém," líčí český kouč.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.