bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Bojovník se stěhuje, Predators získali z New Jersey Briana Boylea

6. února 2019, 18:30

Matěj Hodoval

Predators posilují na play-off. Nashville poslal do New Jersey volbu v druhém kole letošního draftu, opačným směrem jde útočník Brian Boyle.

Boyle by mohl být pro Preds velmi užitečným dílkem do pohárové skládačky. Nashville v něm získal velkého bojovníka, který na ledě nechá vše. Svědčí o tom i fakt, že před svým odchodem vévodil útočníkům Devils v počtu zblokovaných střel (36) a byl druhý v týmu v počtu hitů (88).

Co se týče bodového přínosu, čtyřiatřicetiletý forvard letos za New Jersey odehrál 47 zápasů, v nichž vstřelil třináct branek a zapsal šest gólových asistencí. Jeho kariérní maximum zaznamenal v sezoně 2010/2011, kdy za Rangers posbíral 35 kanadských bodů.

Rodák z amerického Hinghamu oblékne v NHL dres již šestého týmu, v předešlých letech působil kromě Devils také v Torontu, Tampě, New Yorku Rangers či LA. Mezi jeho úspěchy kariéry patří zisk Bill Masterton Trophy, toto ocenění získal za jeho oddanost k hokeji, když se vrátil k vrcholovému sportu po boji s leukémií.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.