bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Boston čeká další zápas. Rozvlní Pastrňák síť soupeře třetí zápas v řadě?

12. ledna 2022, 19:14

Tomáš Němčík

Blíží se další noc a s ní také další porce kanadsko-americké NHL. Přestože se hrají pouhé tři zápasy, tak hokejový fanoušek se nudit nebude, minimálně ten český ne. David Pastrňák má možnost vsítit třetí zápas po sobě alespoň jednu branku a posléze budou v akci také Radek Faksa nebo například dobře hrající Ondřej Kaše.

Bostonští Medvědi v poslední době válcují jednoho soupeře za druhý a konečně tomu začíná značnou měrou přispívat také David Pastrňák. Ten ve formaci s Taylorem Hallem pookřál, když v posledních dvou utkáních vstřelil tři branky a na jednu nahrál. Proti rozjetému celku Bruce Cassidyho bude stát značně oslabený Montreal, který má velmi značnou marodku, takže o favoritovi zápasu nelze vést příliš dlouhé debaty. Canadiens v posledních jedenácti utkáních nezvítězili v základní hrací době ani v jednom z nich.

V pořadí druhým nočním zápasem bude střet Dallasu, který se v poslední době vyburcoval k lepším výkonům, proti Krakenům ze Seattlu, kteří se i nadále výsledkově trápí. Hvězdy sice poslední zápas na ledě St. Louis ztratily v poslední minutě, avšak předtím si Dallas připsal čtyři vítězství v řadě, a právě na ně by i třeba český útočník Radek Faksa rád navázal.

Poslední duel započne čtyři hodiny po půlnoci, kdy se proti sobě utká domácí Arizona proti Torontu. Kojoti jsou stále beznadějně na poslední pozici v Západní konferenci a na jakékoliv vzkříšení to už v letošním ročníku nevypadá. Arizonu sužuje také značná marodka, na které se nachází také český útočník Dmitrij Jaškin.

Maple Leafs jsou naopak v poslední době ve výborném rozpoložení. Kromě porážky na ledě silného Colorada přicházela vítězství a s ním také logicky posun tabulkou do klidnějších vod. Povedenou sezónu zažívá také Ondřej Kaše, který se kanadskému celku za nízké peněžní ohodnocení odvděčuje solidním množstvím bodů. Bilance 8+9 za devětadvacet zápasů je po složitostech se zraněním hlavy výborná.

01:00 Boston Bruins – Montreal Canadiens

02:30 Dallas Stars – Seattle Kraken

04:00 Arizona Coyotes – Toronto Maple Leafs

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.