bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Bouřlivák Milan Lucic těžce nese výkony Flames

25. března 2023, 18:32

Viktor Pavlovec

S Plameny to nevypadá vůbec dobře. Hvězdy týmu zůstávají daleko za očekáváním a rozhárané výkony hráčům na psychice rozhodně nepřidávají. Špatnou formu Calgary velmi špatně nese řízný útočník Milan Lucic, kterému celá situace nedopřeje klidný spánek.

Calgary závěrečný finiš vůbec nevychází podle představ. Po očekávané výhře nad Kačery totiž celek z mrazivé Alberty přes bojovný výkon nestačil na lídra Západní konference. K tomu všemu si ještě připočtěte debakl, který Plameny schytaly od Los Angeles a prohra s Dallasem v prodloužení také pořádně zabolela. 

Celý tým teď bude muset pekelně zabrat, jelikož má odehráno 73 zápasů a na Winnipeg ztrácí šest bodů. A to ještě není vše! Dalším soupeřem jsou Predátoři, kteří mají sice pouze jednobodový náskok, ale v zádech mají oproti soupeři tři utkání k dobru. 

Nepřesvědčivé výkony týmu dělají pořádné vrásky bouřlivákovi v dresu Calgary Milanu Lucicovi, který stále doufá ve zlepšení, ale moc dobře ví, že on a jeho parťáci už nemají osud ve svých rukou.

„Je to těžké a frustrující, protože jsou zápasy, kde jsme lepší než soupeř a hrajeme tak, jak bychom měli. Frustrující ale je, že nedosáhneme na výhru, “ řekl Lucic.

„To je důvod, proč se to ve mně dusí víc než obvykle, protože děláme správné věci, držíme se procesu, hrajeme podle toho, ale nemůžeme se odrazit.

„Zní to jako výmluva, ale když se odrazíte, máte sebevědomí, jdete na led s vědomím a přesvědčením, že vyhrajete, vytvoříte si příležitosti a věříte, že skórujete.“

„Myslím, že to, co je také frustrující a neuspokojivé, je, že když se na nás podíváte na papíře, měli bychom být na vrcholu a právě teď bojovat o divizi, “ řekl Lucic, jehož klub v minulé sezóně vyhrál Pacifickou divizi. 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.