bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Branky Kämpfa a Nečase pomohly k výhrám! Rittich střídal Hellebuycka

25. února 2023, 7:30

Daniel Fekets

Ačkoliv ve hře byli v noci na sobotu jen čtyři čeští hokejisté, hned dva z nich dokázali skórovat. David Kämpf pomohl k výhře Toronta v prodloužení a Nečasova Carolina vyprovodila Ottawu jasně 4:0. Do branky se na dvacet minut postavil David Rittich, jenž puk za svá záda sice nepustil, avšak v té době už Jets proti Coloradu působili odevzdaným dojmem.

Martin Nečas (Carolina Hurricanes)

Martin Nečas se podepsal pod další výhru Caroliny, proti Ottawě vstřelil svou 23. branku v sezoně. Český útočník zvyšoval na 3:0, když na levém kruhu proměnil v gól přihrávku spoluhráče Andreje Svečnikova. 

David Kämpf (Toronto Maple Leafs)

Prosadil se také David Kämpf, který se výraznou měrou podílel na výhře svého Toronta nad Minnesotou. V první periodě vyrovnával na 1:1. Najel si před bránu a do svatyně Wild doklepl přihrávku Williama Nylandera zpoza brány. 

Přehled českých a slovenských hráčů, kteří zasáhli do hry:

Carolina Hurricanes - Ottawa Senators 4:0

Martin Nečas (CAR) – 1+0, +1 účast, 1 střela na bránu, TM 2, čas na ledě 14:32


Florida Panthers - Buffalo Sabres 1:3

Radko Gudas (FLA) – 0+0, 0 účast, 3 střely na bránu, TM 0, čas na ledě 15:24


Toronto Maple Leafs - Minnesota Wild 2:1 pp.

David Kämpf (TOR) – 1+0, 0 účast, 2 střely na bránu, TM 0, čas na ledě 15:22


Winnipeg Jets - Colorado Avalanche 1:5

David Rittich (WPG) – 10 zákroků, 0 OG, úspěšnost 100 %, odchytal 20:00

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.