bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Buffalo uzavřelo další tučnou smlouvu, dočkal se útočník Reinhart

25. října 2020, 19:30

Matěj Hodoval

Buffalo Sabres vyhlížejí opět sezonu, ve které by rádi konečně sundali nálepku neúspěšného týmu. K tomu by měla pomoct posílená ofenzíva, ve které ještě minimálně jednu sezonu setrvá také Sam Reinhart.

Čtyřiadvacetiletý Reinhart se stal pátým nejlépe placeným forvardem Buffala. S vedením Sabres podepsal roční kontrakt v hodnotě 5,2 milionů dolarů.

Buffalo tímto podpisem trochu překvapilo. Stejnou cestou šlo i v případě hvězdné akvizice Taylora Halla, jenž taktéž dostal smlouvu na jedinou sezonu, ve které si vydělá balík.

Nutno podotknout, že Reinhart se klubu osvědčil. V devětašedesáti zápasech loňské základní části nastřílel dvaadvacet branek a na dalších osmadvaceti se podílel asistencí. S padesáti kanadskými body se zařadil na druhé místo týmové produktivity za jedinečného Jacka Eichela.

Druhá volba draftu 2014 má za dosavadní kariéru v National Hockey League bilanci 400 zápasů – 109 gólů a 146 asistencí.

Tímto krokem si však Sabres starosti pouze odložili, příští rok je totiž čeká spousta práce mimo led. Smlouva bude kromě Reinharta končit také zmíněnému Hallovi, Staalovi, Riederovi a hned pěti obráncům – Millerovi, Montourovi, McCabeovi, Dahlinovi, Irwinovi a Jokiharjuovi.

Ještě letos jednají Šavle s talentovaným Victorem Olofssonem, zadákem Lawrencem Pilutem a gólmanem Linusem Ullmarkem. V tuto chvíli mají Sabres na tyto tři podpisy něco málo přes 9,1 milionu dolarů.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.