bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Canadiens požadují za Ilju Kovalčuka volbu ve druhém kole draftu

3. února 2020, 16:57

Jiří Sameš

Montreal Canadiens se útočníka Ilji Kovalčuka jen tak nevzdají, údajně za něj požadují volbu ve druhém kole draftu. Pro zájemce z řady soupeřů je to ale hodně velká oběť.

Uchazeči o služby Ilji Kovalčuka se budou určitě snažit přesvědčit Canadiens, aby svůj požadavek přehodnotili. Proč totiž vyhazovat velmi cennou volbu za hokejistu, u něhož nemáte vůbec žádnou jistotu?

Je ale zase pravdou, že Kovalčuk po příchodu do Montrealu (docela) pookřál. Na kanadský tým má pozitivní dopad, alespoň tedy v současnou chvíli. 

Odehrál zde zatím 12 zápasů, přičemž v nich vstřelil pět gólů a zapsal celkem 10 kanadských bodů.

Novou tváří Canadiens se stal konkrétně 3. ledna, kdy s nimi podepsal roční, dvoucestnou smlouvu na 700 tisíc dolarů. Předtím, 17. prosince s ním jinak Los Angeles Kings ukončili spolupráci.

Vedení Montrealu diskutovalo o přínosu Kovalčuka, šestatřicetiletého Rusa,
a to jak na ledě, tak i mimo něj.

Co se jeho případné výměny týče, budou čekat s rozhodnutím až do úplně poslední možné chvíle.

Canadiens jsou potom nyní v tabulce Východní konference na jedenáctém místě (bilance 24-23-7). Jejich ztráta na play-off pozice činí osm bodů.

Uzávěrka přestupů NHL 2020 je na programu 24. února.

Sledujte:
Uzávěrka přestupů NHL 2020: O čem se spekuluje v zámoří? – online

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.