bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Chudobin je po operaci fit. Jak jsou na tom další z marodky Dallasu?

22. listopadu 2020, 17:55

Matěj Hodoval

Dallas se zotavuje po dlouhé náročné sezoně. Hráči Stars na své cestě až do finále mnohdy hráli i přes zranění, jak bývá ve vyřazovací části zvykem. Jak jsou na tom aktuálně Chudobin a spol.?

Na marodce má celek z Texasu v tuto chvíli dva gólmany.

Zdravotní problémy řešil i dallaský hrdina Anton Chudobin. Gólman s kazašskými kořeny v mimosezonním období podepsal tříletou smlouvu v hodnotě deseti milionů amerických dolarů. Kromě toho měl ale naplánovanou také operaci.

Chudobina trápil nerv v ruce, v říjnu se tak podrobil lékařskému zákroku. „Je zpátky na 100 % a daří se mu dobře,“ informoval o svém brankáři generální manažer Jim Nill.

Přípravné kempy před následujícím ročníkem jsou předběžně naplánovány na polovinu prosince, samotná sezona by pak měla začít v lednu. Čtyřiatřicetiletý brankář by měl být svému týmu k dispozici již v prosinci.

Jeho kolega z brankoviště takto stanovený termín návratu nemá. Bishop má problémy s kolenem, na konci listopadu musel na operaci menisku. V uplynulém play-off ho zranění pustilo do pouhých tří zápasů, později nebyl připraven ani na střídačce a jeho místo na soupisce zaujal Jake Oettinger.

„Měl zraněné koleno, v jedné oblasti tolik neprotékala krev. Daří se mu ale dobře a už se těší na návrat na led,“ hlásí Nill.

Bishop už začal proces rehabilitace, podobně je na tom také další parťák z kabiny – Tyler Seguin.

Útočník s jednadevadesátkou na zádech byl ve vyřazovací části limitován svou kyčlí, možná i proto v důležitých momentech nebyl týmu tak nápomocen, jak by si on sám i fanoušci představovali.

„Tyler bude další týden nebo deset dní chodit o berlích. Poté by už to mělo jít rychle,“ říká na závěr generální manažer Dallasu. Přesné datum návratu známé není, doba rekonvalescence se však odhaduje na čtyři měsíce.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.