bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Chytil se blýskl dvěma góly! Trefil se i Palát

2. června 2022, 7:25

Jan Šlapáček

Finále Východní konference má i výraznou českou stopu, která byla dneska v noci hodně vidět. První hvězdou zápasu byl vyhlášen Filip Chytil, kterému se povedlo vstřelit dvě branky. Jeden gól dal i Ondřej Palát, Jan Rutta si připsal asistenci.

Filip Chytil (New York Rangers)

V New Yorku to začíná být Chytilmánie. Český útočník se dostal do skvělé formy a znovu byl vyhlášen první hvězdou zápasu. Tampě vstřelil dva góly a výrazně pomohl svému týmu k vítězství. Celkově Chytil skóroval v letošním play-off už sedmkrát!

Ondřej Palát (Tampa Bay Lightning)

V úvodním finále Východní konference se dokázal mezi střelce zapsat i Ondřej Palát, pro kterého to byl pátý gól v letošních vyřazovacích bojích. K výhře ale Tampě pomoci nedokázal. 

Přehled českých a slovenských hráčů, kteří zasáhli do hry:

Carolina Hurricanes - New York Rangers 2:6

Filip Chytil (NYR) – 2+0, 2 účast, 2 střely na bránu, TM 0, čas na ledě 13:59
Ondřej Palát (TBL) – 1+0, 1 účast, 3 střely na bránu, TM 0, čas na ledě 17:50
Erik Černák (TBL) – 0+0, -2 účast, 0 střel na bránu, TM 0, čas na ledě 16:44
Jan Rutta (TBL) - 0+1, +2 účast, 1 střela na bránu, TM 0, čas na ledě 7:38

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.