bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Co nabídne úterní program? Tocchetovu premiéru i mezidivizní šlágry

24. ledna 2023, 18:25

David Zlomek

Zatímco noc na úterý přinesla pouze čtyři utkání, v té další má NHL bohatší program. V noci se odehraje spousta zajímavých příběhů a mezidivizních klání. Pod velkým drobnohledem pak bude trenérská premiéra Ricka Roccheta.

Zápasy týmů z Original Six bývají velmi zajímavé, nicméně v dnešním utkání je o favoritovi jasno. Boston, nejlepší tým ligy, zajíždí do Montrealu, který sice dokáže sbírat výhry, nicméně jeho marodka čítá spoustu hráčů. Bruins se navíc mohou opřít o nejlepší brankáře v lize. 

Zajímaví jsou i soupeři, kteří byli nalosováni dvěma floridským týmům. Panthers se budou snažit oklepat z výprasku, který utrpěli v MSG, ale proti Penguins je nečeká lehká šichta. 

Ta nečeká ani Tampu Bay, jež doma přivítá Minnesotu. Oba týmy se nachází v podobném rozpoložení. Tři výhry, po nich dvě prohry. A v nich hodně inkasovaných branek. Bleskům se ale doma daří.

Konfrontace dvou z nejlepších týmů ligy? Jasně! Do New Jersey přijede tým z Las Vegas. Postavení v tabulce ale vůbec neodpovídá formě, v jaké Rytíři jsou. Čtyři proher z pěti utkání není dobrá bilance, tím spíš, když padli proti Red Wings či Coyotes.

Na opačném pólu tabulky se nacházejí čtyři týmy, které si to v noci rozdají také. Arizona si sice naposledy poradila s Vegas, ale jinak je její forma prachbídná. Anaheim je na tom ještě hůř, jen jedna branka schází k tomu, aby jich měli dvě stě inkasovaných.  

Týmem na pomyslném dně je také Vancouver, nicméně ten změnil trenéra a doufá v lepší zítřky. Rick Tocchet, nový lodivod týmu, se poprvé představí proti Chicagu.

Stoupající formu má naopak Colorado, které si hýčká sérii pěti výher v řadě. Jeho soupeř z Washingtonu střídá výhry s prohrami a pomalu začíná ztrácet jistotu v boji o play off.

O důležité body budou bojovat i další dva týmy z Centrální divize. St. Louis doma přivítá Buffalo, Nashville zase Winnipeg. 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.