bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Colorado versus Tampa počtvrté: Kučerov se zotavil z faulu, strhne si Lavina mečbol?

22. června 2022, 20:07

Michal Krobot

Hokejisté z Floridy se po dvou porážkách nacházeli v obtížné situaci. Avs nejprve vyhráli v prodloužení a následně svého soka převálcovali 7:0. Na domácím ledě ale Tampa našla odpověď a dnes v noci bude cílit na srovnání série. Colorado naopak myslí na mečbol.

V posledním utkání sice Tampa zvítězila vysoko 6:2. Jenže na konci zápasu Devon Toews ostře srazil Kučerova, který si při pádu nešikovně narazil nohu. Den poté se nezúčastnil ranního rozbruslení.

Hlavní trenér Lightning však zůstává v klidu. „Jsem přesvědčený, že nastoupíme ve stejné sestavě jako naposledy,“ reagoval na potencionální zranění klíčového forvarda.

A jak to vypadá s návratem Kadriho?

Pomalu a jistě se začíná stavět na led. „Zdá se, že se každým dnem zlepšuje. Doufám, že se v jistém bodě série vrátí. Zatím ale nedokážu říct, za jak dlouho to bude,“ tajil podrobnosti trenér Bednar.

Rychlík, hájící barvy Colorada, utrpěl zranění prstu a byl nucen podstoupit operaci.

Nechme zranění. Tento duel může hodně napovědět.

Při vítězství Lavin se Tampě vysněný hattrick nelichotivě vzdálí. Za stavu 1:3 by už Blesky nemohli udělat ani jednu chybu. Na druhé straně by se uvolnili ruce Makarovi a spol.

Při srovnání série bude v éteru ale úplně jiná písnička. Prakticky se začne od nuly.

Na tento souboj se můžete těšit už dnes v noci ve 2:00!

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.