bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Další české podpisy: Kubalík k Vránovi, šance pro Ritticha

13. července 2022, 21:43

David Zlomek

Nedlouho poté, co svou budoucnost spojil s Pittsburghem Jan Rutta, z volného trhu zmizely další české tváře. Zatímco u Dominika Kubalíka se po odchodu z Chicaga počítalo s tím, že laso z NHL přiletí, u gólmana Davida Ritticha to taková jistota nebyla. Přesto mají oba smlouvy v kapse.

A pro oba zmiňované to musí být také velká úleva. Mít hotovo hned v den otevření okna s volnými hráči, to je vždy pozitivní. Hráči mají jasno a mohou celé léto trénovat s čistou hlavou.

Winnipeg musel řešit pozici dvojky za suverénním Connorem Hellebuyckem poté, co organizaci opustil Eric Comrie.

Příležitost dle všeho dostane David Rittich. Český gólman za sebou nemá úplně povedený ročník, zvlášť po play off se hlasitě hovořilo o tom, že kapitola za mořem je dost možná dopsána.

Nakonec dostává devětadvacetiletý brankář ještě jednu šanci, podepsal na jeden rok a 900 tisíc dolarů.

O probuzení Dominika Kubalíka se budou snažit v Detroitu. Dnes velice aktivní generální manažer Steve Yzerman tak rozšířil v Detroitu početný český koutek. Kromě Kubalíka bude v týmu z Original Six působit ještě Filip Zadina, Filip Hronek a Jakub Vrána.

Na rozdíl od Ritticha podepsal Kubalík na dva roky, ročně si pak vydělá 2,5 milionů dolarů. Dá se říct, že je to pro obě strany fajn dohoda. Kubalík dostane ideální příležitost nakopnout kariéru, Red Wings zase za poměrně málo peněz mohou dostat hodně muziky.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.