bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Do akce míří řada týmů na hraně postupu a nepostupu, výlet po cizích arénách završí Boston

19. března 2023, 17:40

Milan Huppert

Základní část pomalu, ale jistě vrcholí. Na závěr týdne se představí týmy, které potřebují pro udržení postupových nadějí každý bod, jedná se o Washington, Buffalo, Winnipeg a Nashville. Nejlepší tým soutěže Boston dokončí pětizápasový výlet po arénách soupeřů v Buffalu.

Sobotní výhrou na půdě Minnesoty povzbuzený Boston zakončí pětizápasový venkovní trip v Buffalu. Suverénně nejlepší tým soutěže nečeká vůbec nic jednoduchého, protože Šavle zůstávají v boji o play-off, z jedenáctého místa Východní konference ztrácí na osmý Pittsburgh šest bodů.

Do akce míří i Minnesota, která, jak již bylo zmíněno, má na co napravovat, neboť před domácími fanoušky nestačila na Bruins. Šanci na reparát mají hokejisté Wild proti Washingtonu. Parta okolo Alexandra Ovečkina nemá situaci ve svých rukou, mužstvo z hlavního města USA zaostává za postupovými příčkami rozdílem pěti bodů.

Nejlepším postavením v Západní konference se pyšní ve Vegas. Zlatí Rytíři po nezdaru s Calgary plánují najet zpět na vítěznou vlnu a lepšího soupeře si nemohli přát, postaví se jim nejhorší tým soutěže Columbus. Solidní formu nabrali newyorští Rangers, ti zaútočí na čtvrté vítězství v řadě doma proti Nashvillu, přičemž Predátoři potřebují pro udržení postupových nadějí každý bod.

S velkou pravděpodobností sezóna skončí po vyřazovací části pro St. Louis. Bluesmani hostí v domácí aréně Stíhačky z Winnipegu, jež okupují poslední postupové osmé místo Západu, každý další zápas je pro ně tedy velmi důležitým. Třikrát za sebou zvítězili hráči Tampy, na které čeká výzva v podobě Ďáblů z New Jersey. A budou plnit roli favorita, neboť soupeř naopak drží nelichotivou sérii tří porážek v řadě.

Na závěr dne změří síly Anaheim s Vancouverem. Ani jeden z celků se ve vyřazovací části nepředstaví, ovšem hlavně Kosatky nabraly parádní formu, když v předešlých sedmi střetnutích prohráli jedinkrát. Kačeři najeli na vítěznou vlnu očekávaným vítězstvím nad Columbusem, otázkou zůstává, zda na něj naváží proti kvalitativně lepšímu soupeři.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.