bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Dva hattricky Gordieho Howea za třetinu! Flyers přejeli Islanders ve velkém stylu

31. března 2017, 11:00

Vojtěch Balon

Takhle se bojuje o play-off! Hokejisté Philadelphie Flyers dnes v noci parádně vstoupili do utkání proti New Yorku Islanders a po první třetině si nesli do šaten náskok 5:0, aby nakonec zvítězili 6:3. Už během první třetiny navíc dokázali zkompletovat hattrick Gordieho Howea (gól, asistence a bitka) hned dva hráči Flyers, což se jen tak nevidí.

Jako první na tento pozoruhodný milník dosáhl Dale Weise, jehož výkony v letošní sezóně mnohé fanoušky Flyers zklamaly, dnes si ale rodák z Winnipegu alespoň částečně spravil chuť. Weise poslal Philadelphii v páté minutě do vedení, v deváté minutě asistoval na gól Radka Gudase a krátce poté se dostal do bitky s Travisem Hamonicem. „Přijel za mnou a zeptal se, jestli jdu do toho. Je to dobrý kluk z Winnipegu, tak jsem do toho šel,“ smál se po zápase Weise.

Wayne Simmonds svůj účet otevřel až poté, co měl jeho parťák Weise na svém kontě kompletní hattrick Gordieho Howea, také on to ale stihl ještě do první sirény. V desáté minutě si nejprve připsal asistenci na trefu Jordana Weala, který zvyšoval už na 4:0 pro partu Davea Hakstola, načež se Simmonds sám prosadil. Jeho třicátá trefa v sezóně byla vskutku kuriózní, posuďte sami:

 

Úvodní dvacetiminutovka už se chýlila ke svému konci, sedm sekund před sirénou se ale Wayne Simmonds stihl poprat s Andersem Leem, a tak stejně jako Weise stihl zkompletovat Howeův hattrick už v průběhu první třetiny. I díky nim se ve skvělé formě hrající Philadelphia stále drží v boji o play-off, na osmý Boston však Flyers ztrácejí šest bodů.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.