bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Fámy okolo Shea Webera? Nesmysl, zní z klubu

3. června 2015, 7:00

Jan Prošek

Spekulace neodmyslitelně patří ke sportu, tedy spíše k jeho fanouškům. Nejinak tomu je v National Hockey League. Klub Nashville Predators v těchto dnech hodně často čelí „Co kdyby?“. Objevily se totiž spekulace v souvislosti s Shea Weberem, který utrpěl zranění během série proti Chicagu Blackhawks. Negativní hlasy hovoří o tom, že by nemusel stihnout začátek sezóny 2015-2016.

Samotný hráč se ohledně zranění vyjádřil pro server Tennessean.com následovně: „Nyní probíhají rehabilitace poraněného kolena. Všechno jde správným směrem. Rady lékařů poslouchám, jde mi o hodně, chci stihnout začátek sezóny, přesněji přípravný kemp. Jedná se o důležitou část. Není tedy čas na nějaké nepravosti, jsem pod dohledem odborníků, za což jsem vděčný,“ řekl hokejista, který v letošní sezóně odehrál 78 zápasů, v nich si připsal celkem 45 kanadských bodů za patnáct branek a třicet asistencí.

Shea Weber by měl být, i podle slov lékařů, připraven pro přípravný kemp svého zaměstnavatele. „Vše je na dobré cestě k jeho návratu. Chceme, aby byl připravený ještě před začátkem sezóny. Jeho zdravotní stav jsme s ním probrali, sám dobře ví, co může a nemůže,“ pravil člen lékařského týmu. Tato vyjádření posílají do světa jasnou zprávu. Vedení klubu je množícími se spekulacemi ohledně zdravotního stavu hráče nepříjemně překvapeno.

„Do chvíle těchto prohlášení se k celé záležitosti oficiální cestou nikdo nevyjádřil. My z vedení klubu, lékaři nebo samotný hráč. Nevím a nechápu, kde se vzaly spekulace, pravdou je, že by jeho absence pro nás byla velká ztráta. Já nechci nic zakřiknout, ale zatím to vypadá dobře. Dopřáváme mu klid, chceme, aby byl v pořádku,“ nechal se slyšet generální manažer David Poile.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.