bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Frustrovaný Binnington! Strčil do Šimka, pak se málem popral s Dubnykem

28. února 2021, 15:24

Matěj Hodoval

Vypjaté utkání v noci sehráli hokejisté San Jose a St. Louis. Souboj těchto dvou mužstev nabídl hned třináct gólů a další zajímavé momenty, včetně jednoho při přerušení, během něhož byl v hlavní roli gólman Jordan Binnington.

Bavit se museli snad všichni hokejoví příznivci. Sharks a Blues obstarali opravdovou gólovou přestřelku, k vidění bylo hned třináct tref. Tři hráči se prosadili dvakrát – Evander Kane, Timo Meier a Marco Scandella. 

Čtyřikrát se dostali domácí Žraloci do vedení, pokaždé se soupeři povedlo vyrovnat. Následně St. Louis dvakrát dokázalo odskočit, San Jose dvakrát vyrovnalo. Až sedmý gól svěřenců Craiga Berubeho byl rozhodující.

A bylo veselo, i když se zrovna nehrálo. V polovině utkání se trenérský štáb Bluesmanů rozhodl vystřídat gólmana Jordana Binningtona, jenž inkasoval čtyři branky.

Cestou na střídačku se ale projevila na straně sedmadvacetiletého Kanaďana frustrace. 

Nejprve u lavičky San Jose šťouchl do obránce Radima Šimka. O chvilku později naznačil ránu vyrážečkou Eriku Karlssonovi a před tím, než opustil ledovou plochu, se ještě postrčil s brankářem Sharks Devanem Dubnykem.

„Nevím, co mu bylo. Asi byl frustrovaný. Ale nevím, proč jezdil kolem a naznačoval, že praští naše hráče. Jenom jsem mu řekl, ať sleze z ledu a uklidní se. Má 72 kilogramů a napřahuje tu na hráče. Každý jsme občas frustrovaný. Je to dobrý a soutěživý gólman, pochopitelně byl z něčeho naštvaný,“ komentoval situaci na pozápasové tiskové konferenci Devan Dubnyk.

Binnington by měl v případném pěstním souboji s Dubnykem značnou nevýhodu. Vždyť maskovaný muž ve službách kalifornského celku má oproti němu třináct centimetrů k dobru a také třiadvacet kilogramů navrch.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.