bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: David Perron rozhodl v prodloužení, stačilo mu osm vteřin

2. listopadu 2019, 4:50

Jiří Sameš

St. Louis Blues porazili v noci na sobotu 2. listopadu mezi domácími mantinely Columbus Blue Jackets 4:3 v prodloužení. O osudu utkání přitom rozhodl pouhých osm vteřin od úvodního vhazování nastaveného času útočník David Perron.

David Perron (St. Louis Blues)

Blues vstupovali do prodloužení přesilovou hrou.

Útočník Ryan O'Reilly zvládl na výbornou vhazování, puku se chopil obránce Alex Pietrangelo a okamžitě uháněl kupředu. Zleva následně poslal křižný pas na Davida Perrona, jenž střílel po stahovačce z pravého kruhu přesně.

Pro Perrona, jednatřicetiletého Kanaďana, se jednalo o sedmý gól v sezoně 2019-2020, z toho hned čtvrtý vítězný.

Kromě toho měl i jednu asistenci, která byla jeho celkově 300. v kariéře.

Hokejistům St. Louis se podařilo díky trefě Perrona získat třetí výhru po sobě a pátou výhru z posledních šesti zápasů. V tabulce Centrální divize jsou nyní na prvním místě (bilance 8-3-3).

Příští duel sehrají ihned v noci na neděli, kdy zavítají na led divizního soupeře Minnesota Wild. Odstartují zde mimochodem čtyřzápasový trip.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.