bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Šikovné české ručičky! David Krejčí rozhodl v prodloužení

30. listopadu 2019, 0:41

Jiří Sameš

Boston Bruins porazili v pátek večer 29. listopadu mezi domácími mantinely New York Rangers 3:2 v prodloužení. Vítěznou trefu utkání přitom obstarali čeští hokejisté, autorem gólu byl útočník David Krejčí.

David Krejčí rozhodl v čase 61:40 o osudu zápasu mezi Bruins a Rangers.

V neutrální zóně předal kotouč útočníkovi Davidu Pastrňákovi, jenž projel s černou pryží do útočného pásma. David Pastrňák vzal veškerou pozornost na sebe, Krejčí potom zakončoval zleva takřka do prázdné brány.

Pro Krejčího, třiatřicetiletého hokejistu, se zde jednalo o pátý gól v sezoně 2019-2020. V utkání měl mimochodem i jednu asistenci.

Pastrňák, třiadvacetiletý hokejista, zapsal v duelu taktéž celkem dva kanadské body (gól, asistence).

Hokejisté Bostonu získali šestou výhru po sobě a bodovali v desátém zápase v řadě s výsledkem 7-0-3, v tabulce Atlantické divize, Východní konference jsou potom nadále na prvním místě (bilance 18-3-5).

Příští duel sehrají v noci na pondělí, přivítají divizního soupeře a velkého rivala, Montreal Canadiens.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.