bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Hall se loučí s Buffalem a míří do Bostonu!

12. dubna 2021, 8:00

Jan Šlapáček

Nejočekávanější přestupová sága je u svého konce. Útočník Taylor Hall byl společně s Curtisem Lazarem vyměněn do Bostonu!

Neúspěšné angažmá Taylora Halla v Buffalu je definitivně u konce. Kanadský útočník u Sabres nenaplnil očekávání, s celým týmem se svezl na vlně špatných výkonů a výsledků a nějaký ten pátek bylo jisté, že před uzávěrkou přestupů změní angažmá.

Okolo Halla se motalo několik zájemců, nakonec ho do svých řad dokázali získat zástupci Bostonu Bruins. Ti hvězdného útočníka angažovali z Buffala společně s Curtisem Lazarem a zaplatili útočníkem Andersem Bjorkem a volbou ve druhém kole draftu (rok zatím nespecifikován). Buffalo si zároveň nechalo 50% Hallova platu.

S Hallem se podle prvotních informací počítá do druhé formace, kde by se měl na levém křídle usadit vedle Davida Krejčího. Tahle spolupráce by na první pohled mohla fungovat a Bruins by z ní mohli hodně těžit.

Kromě této výměny se Boston pustil ještě do obchodu s Ottawou a za třetí volbu v draftu v roce 2022 získal zadáka Mike Riellyho, který by měl trošku vylepšit poněkud slabší obranu, kterou tento tradiční celek NHL má.

Uzávěrka přestupů se rychle blíží. Je to ze strany Bruins všechno, a nebo přijde ještě nějaká posila?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.