bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Historické představení. Anton Lundell nasázel čtyři branky

25. října 2020, 8:37

Jiří Sameš

Krátce po vstupním draftu NHL útočník Anton Lundell sklidil pochvalu ze všech stran, když doslova ovládl sobotní měření sil svého mančaftu HIFK ve finské elitní soutěži s názvem Liiga.

Na tenhle večer dlouho nezapomene. Vždyť devatenáctiletý Anton Lundell se blýskl hned čtyřmi brankami, aby nasměroval své mužstvo k výhře 5:2 na ledě klubu SaiPa Lappeenranta.

Obstaral první hattrick v letošní sezoně finské elitní soutěže. Podle oficiálního webu Liiga.fi se stal pátým nejmladším hráčem a zároveň osmnáctým mužem ve 21. století, který zde v jednom duelu nasázel čtyři branky do klece soupeře.

Nový prospekt organizace Florida Panthers byl kromě toho dvakrát úspěšný z trestného střílení, přičemž v tomto ohledu vyrovnal rekord soutěže. Parádním kouskem na severu ohromili i Jan Čaloun nebo Jiří Kučera.

Čtěte také
Uznávaný skaut NHL chválí Lundella, nabídl i porovnání s Barkovem

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.