bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Hoffmane, patříš pod strop! Fanoušci Žraloků vítali kanadského Jágra zábavným žertem

16. března 2019, 12:00

Tomáš Zatloukal

Dres s osmašedesátkou, válí na Floridě, ale Jaromír Jágr to není, jasný pane. Kanaďan Mike Hoffman suverénně kráčí v nesmazatelných šlépějích české legendy, patří k útočným esům Panthers, je jejich nejlepším kanonýrem. Tuto pozici ve čtvrtek potvrdil nechytatelným "golfákem" na ledě San Jose. Navrch přidal asistenci. V aréně, jíž mohl v červnu na pár hodin nazývat svým útočištěm. K výtečnému výkonu ho možná vyhecovala i žertem míněná poklona od příznivců Sharks.

Tři hodiny.

Přesně tak dlouho byl Mike Hoffman Žralokem. Pak obratem putoval na Floridu za draftové výběry.

V San Jose nicméně nezůstalo jeho jepičí angažmá zapomenuto. Parta známá jako Teal City Crew roztáhla při tréninku Panthers na jedné z tribun SAP Center plachtu s Hoffmanovým jménem a číslem 68. Podobnou těm, které kluby věší pod strop svým nesmrtelným ikonám.

Povedený fórek dotvářela data na plachtě, jimiž borci z Teal City Crew glosovali délku Hoffmanovy štace na západě Kalifornie. Od 19. června 2018 do 19. června 2018, toť Hoffmanův čas v San Jose.

Podívejte se na Hoffmanův gól proti Sharks:

"Viděl jsem to. Vážím si respektu od místních příznivců, bylo to vtipné. Zkusím toho fandu oslovit a tu plachtu od něj získat," překvapil Hoffman novináře touhou po unikátní "relikvii". A plachta se k němu skutečně dostala, Teal City Crew se pochlubili, že výměnou obdrželi dres devětadvacetiletého útočníka.

"Prý si ji pověsí doma v tělocvičně," prozradili Hoffmanovu odpověď na nerudovskou otázku "Kam s ní?". Sám hráč se úlovkem pochlubil na sociálních sítích a povzbudil Teal City Crew k dalším podobným kouskům.

Byl v dobrém rozmaru. Aby ne, proti Sharks dal už svůj 32. gól v sezoně (takhle mu to ještě nikdy nestřílelo), svůj šestý vítězný s panterem na prsou. "Stáli jsme proti dobrému mužstvu a hráli v aréně, kde se těžko vítězí. Museli jsme ze sebe vyždímat to nejlepší," hodnotil napínavé utkání, které Florida vyhrála 4:2.

Vážněji míněné poklony se Hoffman dočkal v listopadu od Ottawy.

Právě od Senátorů loni na skok zamířil na jihozápad USA. V kanadském klubu odehrál 342 zápasů a blýskl se 230 body, včetně 107 branek. Kuriózní je fakt, že i při tehdejším návratu se Hoffman zapsal mezi střelce a že rovněž využil přesilovou hru.

Podívejte se, jak Senators smekli před Hoffmanem:

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.