bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Hokej stranou. To je bojovník, posílá Tkachuk sílu fanouškovi

22. května 2022, 15:55

David Zlomek

Není běžné, že by se týmy během play-off jakkoliv chválily nebo vysekly poklonu fanouškům soupeře. A už vůbec ne, když jde o vřavu typu Bitvy u Albertu. Najdou se však i výjimky. Pětiletý fanoušek Oilers Ben Stelter prochází léčbou rakoviny mozku. Klubová příslušnost Matthewovi Tkachukovi nezabránila v tom, aby udělal krásné gesto.

Bena si celá Kanada zamilovala. V minulých měsících se na sociálních sítích objevovala jeho videa v dresu Oilers, na nichž dělal všechno možné. Edmonton ho pravidelně zve na zápasy i na tréninky, na konci března stál dokonce s Connorem McDavidem na ledě při kanadské hymně.

Naposledy vzbudilo pozornost video, ve kterém Ben pomocí Nerf pistole střílí do fotky Matthewa Tkachuka, jednoho z úhlavních nepřátel Edmontonu. 

Výborný útočník to však vzal s nadhledem a s celým týmem Bena podpořil.

„Bene, je mi jasné, že nejsi můj největší fanoušek, což jsem mohl vidět na videu, kde po mně střílíš, ale každý tady v Calgary ti fandí a drží palce,“ říká Tkachuk ve videu, jež obletělo hokejový svět.

Benův táta na tweet pak trefně odpověděl: „Díky za tu lásku, Calgary a Matte! Mimo led můžeme být kámoši,“ narážel na velkou rivalitu.

Flames i Tkachuk samotný ukázali, že i když jde o play-off, hokej je občas až na druhém místě. 

„Je to mnohem důležitější než hokej, a to bez ohledu na to, komu fandí,“ vysvětloval Tkachuk. „Držíme mu palce. Nemá nás rád, ale o tom hokej je. Je to obrovský bojovník. Fandíme mu a přejeme mu to nejlepší.“ 

Klobouk dolů!

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.