bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Hokejový svět je dojatý. Chára zbil mladého Kanaďana, matka emotivně reagovala

21. ledna 2022, 14:40

Michal Krobot

NHL píše krásné a někdy až neuvěřitelné příběhy a tentokrát tomu není jinak. Zack MacEwan svedl pěstní souboj s legendárním Zdeno Chárou. Reakce matky philadelpského útočníka dojala celý hokejový svět.

Ve čtyřicáté deváté minutě velmi vyrovnaného utkání mezi Flyers a Islanders se shazovaly rukavice. Za ostrovany vyjel do boje slovenský tank Chára a na druhé straně pětadvacetiletý MacEwan.

Útočník Phily si ve středním pásmu našel rozehrávajícího Mayfielda a tvrdým hitem jeho jízdě vystavil stopku. To se samozřejmě newyorské třiatřicítce nelíbilo a bez váhaní šla tento útok trestat.

Jak zápas probíhal si jistě všichni fanoušci a příznivci Zdena Cháry umí představit. Několik tvrdých úderů v klinči, přetáhnutí dresu a kanadský mladík šel k zemi. I přestože bojoval dravě, na dvoumetrového obra to nestačilo.

Po zápase na sociální sítě ovšem přistál dojemný vzkaz od jeho matky. „Pro rodiče je vždy strašně těžké sledovat tuto část hry. Znám ale jednoho člověka, který by byl hrdý, že jeho chlapec necouvne před takovou ikonou,“ pyšnila se se slzami v očích po konci utkání. „Táta byl určitě celou noc na kraji nebe.“

Na druhou stranu se vyvolané rvačce nelze moc divit. Philadephia má opravdu špatné období a mentální stránce hráčů samé prohry jistě neprospívají. Možná, že u MacEwanse jen gradovala dlouhodobá frustrace.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.