bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Horská dráha Cirelliho: Gól v první minutě, děsivé zranění a bojovný návrat

23. června 2022, 16:30

Michal Krobot

Dnes v noci se odehrál již čtvrtý duel finálové série. Jako každý zápas, napsal i tento pozoruhodné příběhy. Jedním z nich je výkon muže jménem Anthony Cirelli, který byl jednou z klíčových osobností utkání. I přestože jeho tým nakonec padl, ukázal velké srdce.

Úvodní minuty vyzněly lépe pro domácí Tampu. Lightning na svého soupeře vlétli a hned v prvním střídání se postarali o branku. Jejím autorem nebyl nikdo jiný než čtyřiadvacetiletý centr druhé lajny.

Ve druhé třetině už ale Cirelli takové štěstí neměl. Spíše naopak.

Během prostřední části totiž opouštěl ledovou plochu velmi nepříjemným způsobem. Nejprve byl za brankou Avalanche podražen a upadl na záda. Poté kolem něj projela dvojice hráčů a Kanaďan vyskočil bolestí, jako by mu přejeli ruku.

Bleskovou rychlostí zamířil přímo do kabiny. Pohled na jeho tvář nenaznačoval brzký návrat.

Houževnatý forvard ale nečekaně nastoupil i do třetí periody a pomohl Tampě vybojovat remízu. V prodloužení však úřadovali Avalanche a sen o zlatém hattricku se mužstvu Jona Coopera vzdálil.

Co se Cirellimu doopravdy stalo?

Jeho přesný zdravotní stav není oficiálně znám. Záběry nasvědčují poranění pravé paže v oblasti bicepsu. Na první pohled se zdá, že se nehoda nestala při pádu, ale na zemi.

Jiné spekulace ale hovoří i o poranění zápěstí, nebo dokonce ramena.

Podívejte se na zmíněnou situaci sami:

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.