bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Islanders se pokusí pojistit postupovou osmičku, Sabres potřebují přerušit sérii porážek

24. března 2023, 20:30

Milan Huppert

Noc z pátku na sobotu nabídne tři zápasy kanadsko-americké NHL. V akci uvidíme o play-off tvrdě bojující Sabres a Islanders, na led vyjede také obhájce titulu z Colorada.

Šavlím z Buffala se nedaří. Nadále živí šance na postup do vyřazovací části, jenže forma hraje v jejich neprospěch, neboť prohráli čtyřikrát v řadě a osmá příčka se jim začíná vzdalovat, na Pittsburgh momentálně zaostávají osmibodovým rozdílem. Soupeřem budou Ďáblové, kteří se pyšní o poznání lepší pozicí, na Východě figurují na třetím místě navzdory faktu, že v předešlých pěti střetnutích zvítězili pouze jednou.

Nálepku nejhoršího týmu soutěže má Columbus. Modrokabátníci nasbírali slabých 51 bodů a můžou s nadějí vyhlížet draft, na němž by mohli získat vysoké postavení. Do arény Blue Jackets zavítají newyorští Islanders. Ostrované hrají o holé přežití a s nožem na krku předvádí výborné výkony, ve Východní konferenci sídlí na sedmé příčce, na devátou Floridu disponují náskokem tří bodů a poslední tři zápasy vyhráli.

Ve třetím a posledním utkání programu se představí obhájce titulu. Colorado nabralo skvělou formu v okamžik, kdy to nejvíce potřebovalo. Postupně se prokousává pořadím směrem vzhůru, aktuálně okupuje na Západě šesté místo. Loňskému mistrovi zkusí zavařit Kojoti, jejichž úspěch by se ale rovnal velkému překvapení, prohráli dvakrát za sebou, a navíc už jim ve zbytku sezóny prakticky o nic nejde.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.