bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Jako naše šatna na střední! Flames terčem výsměchu

2. září 2022, 10:30

David Zlomek

Týmy bývají terčem z mnoha důvodů. Špatné vedení, trapné výkony či hrůzné výsledky. Calgary si v létě prošlo pořádným kolotočem emocí. Nejprve obří smutek a zklamání, když odešli dva klíčoví útočníci, následně oslavy, když přišly náhrady. Přišla ale další ťafka.

V sobotu totiž do domovské arény dorazil MacKenzie Weegar, aby se poprvé oficiálně představil fanouškům i médiím.

Mělo z toho být fajn video, které fanouškům udělá radost. Weegar v něm vstupuje do kabiny, kde na jeho místě poprvé čekal dres se jménem a číslem. 

Zatímco fanoušci Flames jásali nad představením nového beka, příznivci ostatních týmů si všimli také něčeho jiného. A to dost obyčejné šatny. Sociální sítě jsou kruté a na nic nečekají, takže se okamžitě strhla vlna posměšků. 

„Kdyby nebylo na stropě logo Flames, už bych si myslel, že to je šatna mého středoškolského týmu,“ zněl jeden příspěvek. A přišly další: „Mohli bychom, prosím, uspořádat sbírku pro Flames na jejich novou šatnu?“ nebo „Tak tohle je důvod proč odtud Gaudreau s Tkachukem zdrhli!“ 

Faktem je, že v NHL opravdu najdeme spoustu krásných kabin. Fenomén jejich předělávání se přenesl i do jiných sportů, kupříkladu ve fotbale si na tom velkokluby opravdu zakládají.

Scotiabank Saddledome, aréna Flames, je vskutku stařičká. Otevřela se v roce 1983 a od stejného roku je domácím stánkem Plamenů. Je to jeden z nejstarších ligových stadionů, v Kanadě je úplně nejstarší.

Na stole už byla možnost nové arény, avšak jednání mezi týmem a městem se rozpadly i přes to, že se domluvila částka šest set milionů dolarů na vybudování nové.

Co myslíte vy, hraje krásná kabina roli, nebo ne?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.