bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Jeníka nejspíš čeká sezonní debut. Přeruší anaheimskou sérii Washington?

16. listopadu 2021, 20:20

Matěj Hodoval

Dvaadvacet celků National Hockey League jde do akce v noci z úterý na středu. Svou šňůru neporazitelnosti se pokusí uhájit Kačeři z Anaheimu, které prověří Washington s Alexanderem Ovečkinem v sestavě.

Mezi atraktivní duely lze bezesporu zařadit bitvu mezi Floridou a New Yorkem Islanders. Panthers prožívají fantastický vstup do sezony, s třiadvaceti body vedou tabulku celé soutěže. Naopak Ostrované jsou v tuto chvíli na chvostu Metropolitní divize.

Trápící se Arizona zavítá na led St. Louis, které také neprožívá zrovna úspěšné období. Poslední tři zápasy se Bluesmanům nevydařily, prohráli totiž s Nashvillem, Carolinou a Edmontonem. V sestavě Yotes by se měl objevit i český forvard Jan Jeník.

Jeník dosud odehrál v nejlepší hokejové lize světa dva zápasy, v prvním týmu Arizony nastupoval v závěru loňské sezony, kdy se dvakrát postavil San Jose. V obou utkáních navíc skóroval.

Do akce jde také Anaheim, který nadále překvapuje NHL. Ducks aktuálně táhnou sedmizápasovou vítěznou šňůru, kterou nyní čeká opravdová zkouška. Capitals se ve slunné Kalifornii pokusí o pátou výhru v řadě.

Ve stejný čas padne úvodní buly i v ryze kanadském souboji. Winnipeg s Edmontonem se potkali vloni v 1. kole vyřazovací části, tehdy Jets svého soupeře poslali na předčasnou dovolenou hned po čtyřech zápasech. Kdo ovládne tuto reprízu?

Původně byl v noci na programu ještě duel mezi New Jersey a Ottawou. Senators však své tři následující duely musely kvůli koronaviru odložit tři následující duely, a tak proti Devils v noci nenastoupí.

Kompletní program

01:00 Toronto Maple Leafs – Nashville Predators

01:00 Florida Panthers – New York Islanders

01:00 New York Rangers – Montreal Canadiens

01:00 Philadelphia Flyers – Calgary Flames

01:00 Pittsburgh Penguins – Buffalo Sabres

02:00 St. Louis Blues – Arizona Coyotes

02:00 Minnesota Wild – San Jose Sharks

02:00 Winnipeg Jets – Edmonton Oilers

02:30 Dallas Stars – Detroit Red Wings

04:00 Vegas Golden Knights – Carolina Hurricanes

04:00 Anaheim Ducks – Washington Capitals

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.