bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Johansenovi při návratu do Columbusu nepoděkovali. Zklamání, hlásí

20. února 2017, 17:15

Vojtěch Balon

Noční zápas mezi Columbusem a Nashvillem přinesl parádní podívanou se šťastným koncem pro Predators, kteří vyloupili Nationwide Arenu výhrou 4:3. Do titulků se ale dostal hlavně pozápasový komentář Ryana Johansena, jenž se na ledě Jackets objevil poprvé v dresu soupeře a domácí klub mu za odvedené služby žádnou formou nepoděkoval.

V zámořské NHL je zavedenou tradicí, že kluby obvykle formou videa na kostce nad ledem poděkují svým bývalým oporám za odvedené služby poprvé, kdy se onen hráč vrátí na led jeho předchozího zaměstnavatele. A nemusí ani jít o opory, ostatně právě v Columbusu nedávno takto ocenili bitkaře Jareda Bolla, jenž od této sezóny rozdává hity a pěsti v dresu Anaheimu.

Na Johansena však Blue Jackets jaksi pozapomněli a jejich bývalý první centr po utkání neskrýval zklamání, ačkoliv Nashville získal dva důležité body. „Mrzí mě, že nic nepustili na kostku, ani nepoděkovali nějakým jiným způsobem. Myslím, že všichni víme, kdo v tom měl prsty, ale co už,“ pravil Johansen, který za Columbus odehrál celkem 309 zápasů.

Těžko říct, koho ve své poslední větě osočil, poněvadž Ryan Johansen především ve své poslední sezóně v Ohiu pořádně "zlobil", a tím si proti sobě pobouřil velkou část vedení i fanoušků. Vše začalo tím, že dlouho odmítal prodloužit smlouvu, načež sice svolil, ale očividně nehrál na 100 procent. Nasupený trenér John Tortorella Johansenovi výrazně ubral prostor na ledě, celá situace nakonec pramenila v trejd kanadského centra do Nashvillu. Opačným směrem putoval Seth Jones, který nyní patří k největším oporám Blue Jackets.

S nejvyšší pravděpodobností Johansen obvinil Tortorellu či Jarma Kekäläinena, proč by ale trenér, respektive generální manažer měli mluvit do práce režisérů kostky nad ledem? Ať tak či onak, Johansen proti sobě nejspíš definitivně pobouřil i zbývající část columbuských příznivců, kteří mu dosud nespílali.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.