bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Karierní milník pro Kanea, v noci si připsal bod s číslem 1200

4. prosince 2022, 16:04

Michal Krobot

Gól a dvě asistence. Hokejové Chicago už bylo jako na trní, za jak dlouho jejich Paddy Kane konečně posbírá posledních pár bodů a oslaví velký úspěch. Povedlo se to právě dnes v noci proti newyorským Rangers a zároveň Blackhawks uťali sérii osmi porážek v řadě.

Čtyřiatřicetiletý tahoun Chicaga má na kontě aktuálně 434 vstřelených gólů a 766 asistencí. To vše v jednom jediném dresu. Díky tomu se také stává teprve druhým hráčem klubu, který této mety dosáhl.

Zároveň je jubilejním 50. hráčem historie NHL, jenž se na tuto magickou hranici dostal.

„Je opravdu nádherné něčeho takového dosáhnout,“ reagoval bezprostředně po zápase vítěz tří Stanleyových pohárů. „Když hrajete v lize tak dlouho, nakonec určitých milníků dosáhnete. Krásný pocit, který umocňuje právě noc jako tato. Vítězství a přispění týmu je nejdůležitější,“ pokorně odpovídal.

Jeho týmu se však letos vůbec nedaří a potřeboval by, aby se k jeho produktivitě přidaly i další lajny. Momentálně jsou Jestřábi u dna Západní konference. V celé NHL jsou na tom hůře pouze Ducks.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.