bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Komplikace pro Blues, Barbašev dostal stopku a v šestém finále si nezahraje

8. června 2019, 13:45

Matěj Hodoval

Blues mohou v noci na pondělí slavit zisk Stanley Cupu v případě, že na domácím ledě porazí Boston. Do šestého finálového klání však půjde mužstvo trenéra Craiga Berubeho oslabeno, chybět totiž bude Ivan Barbašev.

Ruský útočník vyfasoval od oddělení pro ochranu hráčů stopku na jedno utkání a bude scházet v utkání, v němž mohou Blues slavit zisk poháru.

Ivan Barbašev sestřelil během první periody pátého finálového duelu protihráče Marcuse Johanssona. Za zákrok na hlavu nedostal během hry žádný trest, ten však přišel dodatečně.

Ačkoliv není rodák z Moskvy brán jako jedna z největších hvězd týmu, bude jeho absence pro Bluesmany vskutku nepříjemná. Třiadvacetiletý forvard je totiž členem velmi úderné čtvrté formace, která je velkou součástí úspěchu St. Louis.

Sám Barbašev nastřádal v dosavadních čtyřiadvaceti zápasech vyřazovací části šest kanadských bodů za tři góly a stejný počet asistencí.

Velmi soutěživý hráč, hraje s velkou vášní. Je to velmi inteligentní hokejista a pro nás moc dobrý hráč.“ řekl o svém spoluhráči Alexander Steen.

Hraje ve všech herních situacích, že? Je to obrovská součást našich oslabení,“ dodal kapitán Alex Pietrangelo.

Do čtvrté útočné lajny se tedy k Oskaru Sundqvistovi a Alexanderu Steenovi bude muset přesunout někdo jiný. Craig Berube velmi pravděpodobně ukáže na Robbyho Fabbriho, který se již ve finálové sérii ukázal, když naskočil do druhého a třetího klání.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.