bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Komplikace pro Dallas. Klingberg bude po zásahu pukem chybět přes dva týdny

7. listopadu 2019, 7:20

Matěj Hodoval

Marodka Dallasu se nepříjemně plní. Hlavní trenér Jim Montgomery se bude muset nyní minimálně dva týdny obejít i bez hvězdného zadáka Johna Klingberga, jenž nedohrál poslední utkání proti Coloradu.

Po pomalejším začátku se Stars konečně rozjeli. Dallas na úvod sezony prohrál osm z devíti zápasů, teď to však vypadá, že se blýská na lepší časy. Svěřenci Jima Montgomeryho se aktuálně vezou na čtyřzápasové vítězné vlně.

Jenže vůbec jim nehraje do karet aktuální stav marodky.

Kromě českého útočníka Martina Hanzala, jenž má kvůli potížím se zády status dlouhodobě zraněného, trpí především defenziva. Mimo hru jsou aktuálně Roman Polák, Andrej Sekera a Stephen Johns.

Po minulém utkání proti Coloradu k nim navíc přibyl i Švéd John Klingberg.


Rodák z Göteborgu se zranil ve 27. minutě. K jeho neštěstí ho do krku trefila dělovka z první z hole Nikity Zadorova. Když se do střely opře 196 centimetrů a 104 kilogramů živé váhy, pravděpodobně to nebude nic příjemného.

John Klingberg nakonec prostřední dvacetiminutovku dohrál, navíc si v ní připsal asistenci u zásahu českého forvarda Radka Faksy, pro nějž to byla druhá branka večera. Do třetí třetiny ale už sedmadvacetiletý Švéd nenastoupil.

Vysoký pravák by měl týmu scházet minimálně dva týdny. „Budeme moudřejší až po vyšetření. Ale nikdy to není dobré, když se zraní jeden z vašich tří elitních obránců,“ smutnil Montgomery.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.